Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Jake Gyllenhaal sa chce priznať k homosexualite

Jake Gyllenhaal Zobraziť galériu (9)
Jake Gyllenhaal

LOS ANGELES – Hollywoodsky herec Jake Gyllenhaal vraj čoskoro dostane novú prezývku - Gay-llenhaal. Podľa hollywoodskeho novinára Jonathana Jaxsona sa totiž plánuje v septembri priznať k homosexualite.

Ak sa táto predpoveď splní, milióny gayov na celom svete budú zrejme oslavovať. Jake je v posledných rokoch ich najväčším hereckým idolom.

Nikto však presne nevie, s kým naozaj Gyllenhaal randí. Špekuluje sa o hercovi Austinovi Nicholsovi aj šéfkuchárovi Chrisovi Fischerovi. Minulý rok vraj zatkla polícia v Hollywoode Jaka a jeho priateľa pri sexe v terénnom aute pred reštauráciou Chin Chins. Oboch po incidente prepustili.

Podľa Jaxsona chodil Jake s dotyčným mužom aj v čase, keď randil s kolegyňou Kirsten Dunst. Tá ho vraj prichytila inflagranti v reštaurácii Chateau Marmont, kde sa vášnivo pohádali a rozišli.

Jake teraz údajne so svojim partnerom čaká dieťa. Donosiť im ho má budúci mesiac náhradná matka, ktorej zaplatili horibilnú sumu. Využili služby renomovanej spoločnosti v kalifornskom Westwoode.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu