Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zuzana Belohorcová: Všetko o mojich mužoch

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (11)
Zuzana Belohorcová

BRATISLAVA - Chodila so ženatým, chudobným, bohatým, populárnym aj menej známym. Život Zuzany Belohorcovej (32) výraznou mierou ovplyvňovali muži, aj keď si to (možno) sama nepriznáva.

Čo hovorí o vzťahoch s chlapmi, ktorí s ňou boli - kvôli prestíži, peniazom, sláve alebo láske? Hoci sa Zuzana Belohorcová považuje za mäkkého človeka a v istom zmysle aj ovplyvniteľného, neľutuje nič zo svojej minulosti.

Paradoxne teraz, keď našla muža svojich snov - českého podnikateľa Vlastimila Hájeka, prehovorila pre týždenník Život o svojich bývalých partneroch. Vzťah so ženatým hercom Jozefom Vajdom dnes považuje za chybu. „Zverejnila som, že som spokojná a šťastná. Bola to chyba. Navyše v tom čase bol Jožko ženatý a hoci s manželkou nežil, medializácia nášmu vzťahu nerobila dobrotu.“

Plavovlásku však obletovali aj takí, ktorí ju chceli zbaliť len kvôli prestíži, no našli sa aj frajeri, ktorým ona musela platiť! Zuzana konečne povedala pravdu aj o svojej dlhoročnej kamarátke Gabike Drobovej, markizáckej dramaturgičke. Zaradila ju do kategórie „nepravých“ ľudí: „Sú to ľudia, ktorých som považovala za úprimných, no oni ma sklamali. Zistila som, že za mojimi nevydarenými vzťahmi boli do určitej miery aj títo ľudia.“

Belohorcová pritom narážala na niekdajšiu rozvíjajúcu sa love story medzi ňou a podnikateľom Borisom Kollárom. „Bola som permanentne spracúvaná, že si s ním budem dobre rozumieť. A pritom som päť rokov vedela, že pre mňa nie je absolútne ten pravý. Napriek tomu som sa po piatich rokoch dala spracovať. A dopadlo to tak, ako to dopadlo. “ Napriek tomu sa na Borisa nehnevá a ani ho neviní zo skrachovania vzťahu.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA ŽIVOT

 

Zuzana Belohorcová: Všetko o
Zobraziť galériu (11)
Viac z prísne stráženého súkromia Z. Belohorcovej čítajte v aktuálnom vydaní týždenníka Život.
   

ŽIVOT už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu