Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Britney Spears: Presťahuje sa do Británie?

Britney Spears Zobraziť galériu (26)
Britney Spears

LONDÝN – Speváčka Britney Spears má po krk kritickú spoločnosť v USA. Údajne zvažuje, že sa odsťahuje do Británie, kde by začala nový život.

Popová princezná bojuje za Atlantikom s negativným obrazom v médiách a s manželom o svojich dvoch synov. Pevne verí, že jej alkoholové úlety by v liberálnom Londýne nikoho nepoburovali.

S pomocou kúzelníka Crissa Angela by mala Britney z vystúpenia pri príležitosti udeľovania cien hudobnej televízie MTV Video Music Awards tajne zmiznúť. A potom odletieť do Londýna so synmi Seanom Prestonom a Jaydenom Jamesom.

Doma v Spojených štátoch ju čaká súd s manželom Kevinom Federlinom, ktorý chce oboch synov dostať pod svoju kontrolu. Kvôli tomuto predvolali všetkých speváčkiných milencov a bývalých spolupracovníkov. „Britney si myslí, že jej jedinou nádejou je odsťahovať sa do Londýna a začať nanovo. Svojich dvoch chlapcov chce viac než čokoľvek iné na svete. Je to veľmi zničujúce,“ prezradil zdroj americkému magazínu OK!.

Americký rozvodový právník Raoul Felder sa vyjadril k nápadu Britney: „Môžete utekať, ale nemôžete sa ukryť. Ak odídete do väčšiny zahraničných krajín, budete podliehať Haagskej dohode, ktorá umožňuje rodičom požadovať návrat svojich detí, alebo prístup k nim. Mohlo by dojsť k vypočúvaniu v Londýne a synov by mohli prideliť otcovi.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu