Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Bača si už hľadá nevestu

Nový Čas včera objavil sexi športovca v zámku v Ledniciach, kde sa nakrúcala prvá časť romantickej šou. Zobraziť galériu (16)
Nový Čas včera objavil sexi športovca v zámku v Ledniciach, kde sa nakrúcala prvá časť romantickej šou.

LEDNICE - Kajakárovi Jurajovi Bačovi (29) možno už onedlho zaznejú svadobné zvony! Novému Času sa totiž potvrdili informácie, ktoré priniesol ešte v polovici júna, že televízia JOJ angažovala do novej romantickej šou Vyvolená sexi športovca.

Je to potvrdené. Vyšportovaný kajakár Juraj Bača si včera začal hľadať nevestu. Nový Čas ho objavil v zámku v Ledniciach, kde sa práve včera nakrúcala prvá časť romantickej šou Vyvolená. „Áno, Juraj Bača sa zúčastnil na nakrúcaní v Ledniciach,“ potvrdila hovorkyňa Jojky Tatiana Tóthová, hoci odmietla konkretizovať, že práve on je ženíchom.

Nový Čas už v polovici júna priniesol informácie o tom, že práve Bača bude nasledovníkom Jana Novotného a tiež si bude hľadať ženu svojho srdca prostredníctvom televíznej šou. Vtedy sa to športovec snažil poprieť dosť drsným spôsobom. „Ja sa na to necítim a nehodím sa tam. Nepovažujem sa ani za milionára. Navyše takéto šou považujem za trápne,“ presviedčal Nový Čas.

Neskôr však predsa len pripustil, že sa na obrazovkách televízie JOJ objaví: „Je pravda, že od septembra začínam v televízii JOJ, ale na poste moderátora spravodajskej relácie,“ zahmlieval Juraj. Teraz je však už jasné, že bude hlavným aktérom romantickej šou a je pripravený dobrovoľne vliezť do chomúta, pokiaľ sa medzi pätnástimi Vyvolenými nájde tá, ktorá ho osloví.

On oslovil nepochybne všetky. Podľa zistení Nového Času boli dievčatá úplne nadšené, keď sa dozvedeli, že práve Juraj Bača je ich potenciálnym ženíchom. Nečudo, veď na to má všetky predpoklady - vyšportované telo, neodolateľný úsmev a aj tučné bankové konto.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu