Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Ukázala prsia a zvíťazila

Najodvážnejšou súťažiacou bola Lenka. Ukázala divákom najviac. Preto i zvíťazila. Zobraziť galériu (4)
Najodvážnejšou súťažiacou bola Lenka. Ukázala divákom najviac. Preto i zvíťazila. (Zdroj: Nový Čas)

ZEMPLÍNSKA ŠÍRAVA - Ťažké stroje, krásne baby a drsní chlapi - to bol víkendový zraz motorkárov na Zemplínskej šírave.

Tento bonbónik celej sezóny ,,slovenského mora“ však v porovnaní s minulými ročníkmi mnohých skalných sklamal. Chýbali totiž bojachtivé devy zápasiace v blate. Nebola ani Miss mokré tričko, kde dievčatá bez zábran ukazovali svoje najintímnejšie miesta. Túto mimoriadne žiadanú súťaž nahradila ,,Miss čipkované prádielko“.

Do súťaže sa prihlásilo 5 slečien. Každá mala publikum zaujať svojou spodnou bielizňou a zvodným tancom. Najodvážnejšia bola Lenka. Bez problémov zhodila svoje oblečenie i podprsenku. Na pódiu sa vlnila, bez zábran sa nechala fotografovať i nakrúcať do súkromných archívov návštevníkov. Táto súťaž sporo odetých dám bola len akýmsi predkolom pred vystúpením skúsených striptérok. Mnohí návštevníci, z minuloročných akcií zvyknutí na devy zápasiace v blate a nahé telá, odchádzali sklamaní.

„Našim akciám chceme dať punc solídnej zábavy a súťaž Miss mokré tričko sa zvrhávala. Navyše takúto Miss si pomaly robia na každej zábave. Preto sme skúsili obmenu s čipkovou bielizňou. Je to elegantnejšie. Odhaľovanie intímnych partií sme nechali na pekné striptérky,“ vysvetľuje za organizátorov Michal Tvrdý. Na tohtoročný motozraz prišlo viac ako 1 900 motorkárov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu