Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Elton John sa pred svadbou pokúsil o samovraždu

Elton John Zobraziť galériu (18)
Elton John

LONDÝN – Dnes je jasné, prečo Eltonovi Johnovi manželstvo s Lindou Woodrowovou nevyšlo. Homosexuálny spevák sa pustil do heterosexuálneho zväzku kvôli spoločnosti. Aby sa mu však na poslednú chvíľu vyhol, pokúsil sa spáchať samovraždu.

Jeho textár Bernie Taupin raz vošiel do miestnosti, v ktorej ležal Elton s hlavou v plynovej trúbe, keď sa blížila jeho svadba s Lindy. "Elton strčil hlavu do trúby. Ale Bernie sa mu nedokázal prestať smiať. Elton si totiž nastavil plyn na minimum a naviac mal všetky okná otvorené. A čo viac, hlavu si pohodlne uložil na vankúš,“ píše sa v novej Johnovej autobiografii.

Elton láskami veľmi trpel a kvôli nim sa choval dosť čudácky. Raz odvolal dlho pripravovaný vianočný večierok, pretože sa jeho vtedajší partner Charles nechcel na akciu dostaviť. „Vošiel som do kuchyne a bola tam veľká morka, z ktorej bol odrezaný jeden diel, a taktiež tam bol obrovský koláč, opäť bez jedného dielu. A Elton tam sedel v slzách,“ tvrdí hudobník Gary Osborne.

Legendárny spevák potom upadal do depresií a ležal niekoľko dní v posteli hotelovej izby, pričom k sebe nepúšťal žiadne osoby. Dnes už je Eltonova psychika výrazne stabilnejšia. Môže za to aj jeho dlhodobý partner David Furnish, s ktorým v decembri 2005 vstúpil do registrovaného partnerstva.

V rokoch 1984 až 1987 bol vlastným menom Reginald Kenneth Dwight ženatý s Renate Blauelovou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu