Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Colin Farrell: Dieťa nečakáme!

Colin Farrell s priateľkou Muireann McDonellovou. Zobraziť galériu (23)
Colin Farrell s priateľkou Muireann McDonellovou.

LONDÝN – Írsky rodák Colin Farrell mal údajne s priateľkou Muireann McDonellovou čakať dieťa. Lenže 31-ročná hviezda filmu Alexander Veľký tvrdí, že je to lož.

Jeho o 9 rokov mladšia priateľka, študentka medicíny, vraj nový život pod srdcom nenosí. „Nie je tehotná,“ odkázal svetu Colin cez svoju hovorkyňu. Nemenovaný zdroj však pred pár dňami americkému denníku New York Post tvrdil: „Je už v treťom mesiaci. Snaží sa to tajiť.“ Pravdu sa svet najneskôr o šesť mesiacov dozvie...

Farrell má trojročného syna Jamesa z predchádzajúceho vzťahu s americkou modelkou Kim Bordenaveovou. Deti ho údajne primäli premeniť sa z divého zvieraťa holdujúceho alkohol v slušného otca. Dokonca sa po narodení syna dobrovolne prihlásil do sanatória, kde sa zbavil závislosti na liekoch utišujúcich bolesť.

„Bol som horiaca svieca z oboch koncov a tie plamene sa stretli v strede. Ale teraz som objavil nový zmysel života. Nemal som samovražedné sklony, ale nikdy som nemal v sebe veľa chute žiť dlho. Ale teraz chcem svojho syna vidieť vyrastať, byť jeho priateľom a jeho otcom a tráviť s ním čas. Je najväčšou prioritou môjho života,“ vyhlásil nedávno Colin.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu