Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Mamba: Ukázala prsia aj nohavičky!

Mamba síce tvrdí, že v spovednici nebola, no usvedčila ju záľuba v šperkoch. Zobraziť galériu (5)
Mamba síce tvrdí, že v spovednici nebola, no usvedčila ju záľuba v šperkoch. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Ostré lakte, podrezaný jazyk, žiaden ostych a krátka pamäť. To sú devízy temperamentnej brunetky Dáše Šárközyovej (19), ktorá si postup do SuperStar chcela zaistiť malým striptízom!

Do Nového Času sa dostali zábery z tzv. spovednice, kde si súťažiaci mohli vyliať srdce, no Dáša na porotcov zo speváckej šou vybalila to najlepšie, čo mala - prsia a spodnú bielizeň!

Dáša Šárközyová - zvaná Mamba - sa zviditeľnila už vlani ako členka dievčenského komanda, keď v markizáckej relácii Mr. Bombastik hľadala na kúpaliskách najväčšieho frajera. Tentoraz sa pokúšala nájsť si svoje miesto v speváckej megašou Slovensko hľadá SuperStar. A aj sa jej to - určitým spôsobom - podarilo! Hoci sexi brunetka na porotcov nezapôsobila spevom, predsa im vyrazila dych. Svojím „výkonom“ v spovednici.

„T-box je vyhradený priestor, v ktorom si mohol každý účastník kastingu povedať svoj názor, zanadávať si, poslať odkaz alebo zaspievať,“ vysvetľuje poslanie novej atrakcie speváckej šou - tzv. spovednice - dramaturgička projektu Gabika Drobová. Dáša si funkciu tejto miestnosti vysvetlila po svojom a namiesto odhalenia duše odhalila svoje poprsie a nohavičky!

Od júlového kastingu do SuperStar uplynul mesiac, a zdá sa, že Mamba za toto obdobie stratila pamäť. „Nič som neukazovala a ani som nebola v žiadnej spovednici,“ rozhorčovala sa včera dievčina, keď sa jej Nový Čas pýtal na pohnútky, ktoré ju viedli k ministriptízu. Zo švindľovania ju však usvedčila snímka z minuloročnej relácie Mr. Bombastik, kde mala na tele piercingy a na prste prstene rovnako, ako aj dnes.

Táto dievčina je do šoubiznisu ako stvorená! Hádam ju prísni porotcovia nechali doň vstúpiť. No to sa ukáže až v septembri po odvysielaní bratislavského kastingu.

Mamba: Ukázala prsia aj
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Nový Čas)

Mamba: Ukázala prsia aj
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Nový Čas)

1. piercing v nose

2. piercing v pupku, 3. dva prstene na ľavom prostredníku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu