Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Kely zo šou Môj najmilší hit: Zrútila sa od hrôzy!

Takto Kely odrovnala strašná noc pri cintoríne.
Takto Kely odrovnala strašná noc pri cintoríne.

BRATISLAVA - Radka Semivanová (20), známa ako Kely zo šou Môj najmilší hit, pred piatkovým vystúpením skolabovala a museli ju odviezť do nemocnice a napojiť na infúzie. Bola nevyspatá a vyčerpaná.

Dôvodom však nebola búrlivý žúr, ale strašná noc, ktorú poverčivá Kely musela prežiť v tesnej blízkosti cintorína! Tmavovlasá bucľoška sa celú noc triasla od strachu. „Som ubytovaná v hoteli, ktorý je v tesnej blízkosti cintorína. A ja sa takýchto vecí strašne bojím, takže som celú noc nezažmúrila oči a bála som sa. Navyše som mala v tom teple aj zatvorené okno,“ striasa od hrôzy ustráchanú speváčku.

„Po takej desivej noci som vstala úplne zničená a nevyspatá, čo sa odrazilo na mojom zdraví,“ vysvetľuje kurióznu príčinu svojho kolapsu sympaťáčka Kely. V piatok pred vystúpením ju postihla silná migréna a rovno z generálky ju odviezla pohotovosť. „Bola som veľmi slabá a prišlo mi nevoľno. Nevládala som ani chodiť,“ šveholí slabým hlasom Kely, ktorá skončila na infúziách v bratislavskej nemocnici.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu