Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Rusko o svojej megavile: Je to menší štandard

Pavol Rusko považuje svoju vilu za štandard. Zobraziť galériu (3)
Pavol Rusko považuje svoju vilu za štandard.

BRATISLAVA - Za také sídlo by sa nemusela hanbiť ani hollywoodska hviezda! Bývalý majiteľ televízie Markíza a exminister Pavol Rusko (43) sa pred pár mesiacmi nasťahoval do novej obrovskej vily v Záhorskej Bystrici.

Pavol Rusko sa tvári skromne. „Je to ďaleko menší štandard, ako sa stihlo kade-tade popísať,“ prízvukuje exminister. Aj tak mu však dom s rozľahlým pozemkom, bazénom, tenisovým kurtom, posilňovňou či prírodným prameňom vody poskytuje taký luxus, že nemusí celé dni vystrčiť ani päty z domu. „Prežívame teraz také spokojné obdobie, nevyrážame medzi ľudí. Tých sme si za tie roky užili dosť,“ priznáva Rusko.

Najväčšiu radosť vraj má z toho, že môže byť takmer celý deň s manželkou Vierou, deťmi Líviou (11) a Paľkom (3). „Dcérku som nevidel vyrastať, tak sa snažím vynahradiť si to teraz so synom.“

Viac informácií o tom, čo skrývajú za múrmi svojich sídel nielen Rusko, ale aj finančník Patrik Tkáč či miliardár a šéf slovenského hokejového zväzu Juraj Široký, nájdete už zajtra v Novom Čase Nedeľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu