Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Victoria Beckham a Katie Holmes sú držgrošky

Victoria Beckham a Katie Holmes obrátia v ruke každý cent. Zobraziť galériu (13)
Victoria Beckham a Katie Holmes obrátia v ruke každý cent. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Na účtoch majú milióny, napriek tomu sa v reštaurácii správajú ako najväčšie držgrošky.

Speváčka Victoria Beckham a herečka Katie Holmes na spoločnej večeri v Los Angeles nenechali čašníčke ani dolár "tringeltu". Pritom v Spojených štátoch sa bežne necháva sprepitné vo výške až desiatich percent ceny.

Do hollywoodskej reštaurácie Asia de Cuba v hoteli Mondrian pozvala Cruisova manželka svoju kamarátku Victoriu. Keď prišlo na rad platenie účtu, uhradila čiastku presne v uvedenej výške. Čašníčka sa nestačila čudovať, keď obe celebrity s povýšeným výrazom odišli bez jediného doláru navyše. Keď sa obsluha snažila hviezdy dohnať, ochranka Beckhamovej ju zastavila.

Tridsaťtriročná speváčka sa preslávila tým, že aj keď má s manželom milióny libier na účtoch a oblieka sa do luxusných šiat svetových návrhárov, rozhodne nepatrí medzi veľkorysých jedincov. Aj manžel David pred ňou občas musí zapierať, že utratil viac, než by sa jej páčilo.

„Napríklad mi v reštaurácii navrhne, aby som objednal fľašku lacného vína. Tak jej poviem, že stálo iba pätnásť libier, aj keď stálo oveľa viac. Ona je tou rozumnou v našom vzťahu a sleduje, kam peniaze odchádzajú,“ tvrdil nedávno futbalista David Beckham.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu