Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Christina Aguilera sa háda s manželom kvôli tehotenstvu

Christina Aguilera a jej manžel Jordan Bratman. Zobraziť galériu (26)
Christina Aguilera a jej manžel Jordan Bratman.

LOS ANGELES – Speváčka Christina Aguilera je prvýkrát tehotná a aj keď si s manželom Jordanom Bratmanom potomka veľmi priali, je teraz zdrojom ich konfliktov.

Zatiaľčo ona by rada zvládala okrem materstva aj svoju kariéru, on by ju chcel vidieť najradšej doma ležať v kľude na pohovke.

Dieťa sa má narodiť do konca roka, ale Christina vraj plánuje do tohto obdobia zvládnuť ešte množstvo speváckych akcií. Jej vzorom je údajne kolegyňa Gwen Stefani, ktorá zvládala porodiť a hneď sa vydať na turné.

„Jordan má starosti a aj jej to povedal. Ale Christina nejaví žiadne príznaky, že by si svoju prácu uľahčovala a nasledujúci mesiac chce naplno dokončiť svoje turné. Keď sa cíti vyčerpaná, skrýva to. Takmer odpadá a hovorí, ako sa cíti skvele, aby stlmila jeho obavy, pretože najdôležitejšia vec pre Jordana je zdravá mama a dieťa," prezradila magazínu Star speváčkina kamarátka.

Podľa nej Christina nikdy nerobila veci tradičným spôsobom. "Povedala napríklad Jordanovi, že doktor súhlasil, že je možné, aby pokračovala v práci a mala zdravé šťastné dieťa. Ale to neznamená, že z toho má Jordan radosť. Christina je stredom jeho sveta. On sa prirodzene bojí a chce ju až príliš ochraňovať. Snaží sa s ňou nehádať, ale je pravdepodobne frustrovaný, že sa nesnaží pochopiť jeho pohľad na vec a ani v najmenšom nepoľaví zo svojich záväzkov,“ dodala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu