Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Petra Kováčová: Mňa už veľa vecí neuráža

Petra Kováčová pochádza z Nitry. Zobraziť galériu (11)
Petra Kováčová pochádza z Nitry.

PRAHA - Je milenkou jedného z najvplyvnejších českých politikov. Expremiér Jiří Paroubek (54) sa kvôli nej rozvádza po troch desaťročiach manželstva.

Atraktívna Slovenka Petra Kováčová (33) priznáva, že má pocit viny. Po odhalení vzťahu s Paroubkom sa stala terčom ohovárania a zvyká si na záujem médií. „Mám to ťažké,“ priznala v exkluzívnom rozhovore pre časopis Život.

Zoznámili sa vďaka práci. Je totiž tlmočníčkou českej sociálnej demokracie. S Jiřím Paroubkom cestovala po celom svete a postupne trávili spolu viac času, ako museli. Žijú spolu niekoľko mesiacov. „Deti by som chcela mať, ale nehovorím, že práve teraz uvažujem o potomkovi,“ povedala o budúcnosti pre najnovšie číslo týždenníka Život.

Nedávno boli spolu vo Viedni. Spoločnosť im robil aj premiér Robert Fico, ktorý na Kováčovú urobil dobrý dojem. „Stretli sme sa pracovne už viackrát,“ podotkla s tým, že pozná aj jeho predchodcu Dzurindu.

O tom, že chodí so ženatým politikom, jej rodičia nevedeli. Dozvedeli sa to až z médií. „Ich reakcia bola, že ma všemožne podporia, lebo vedia, že to nebudem mať jednoduché.“

Česi špekulujú, prečo žije s územčistým politikom v rokoch. „Mňa už veľa vecí neuráža. Začínam sa stávať odolnou,“ uzavrela.

DOVOLENKA NA SLOVENSKU?


Jiří Paroubek je v týchto dňoch na dovolenke. Voľné chvíle so svojou priateľkou si užíva na neznámom mieste. České médiá však uvažujú, že sú niekde na Slovensku.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA ŽIVOT

 

Petra Kováčová: Mňa už
Zobraziť galériu (11)
Rozhovor s milenkou Jiřího Paroubka prináša najnovšie číslo týždenníka Život.
   

ŽIVOT už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu