Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Opitý Bouček vyvádzal na Pohode: Skrotili ho až bodyguardi!

Bouček priznal, že vypil pár pív. Večer sa prejavoval poriadne hlasno. Zobraziť galériu (3)
Bouček priznal, že vypil pár pív. Večer sa prejavoval poriadne hlasno. (Zdroj: Nový Čas)

TRENČÍN - Český moderátor a exmanžel Marianny Ďurianovej Libor Bouček (26) sa na najväčšom hudobnom festivale na Slovensku poriadne odviazal.

Na sobotňajšej Pohode bol evidentne sám v pohodičke a až príliš bezprostredný. Na moderátorovi sa po chvíli zabávali nielen hostia, ale svojou odvahou nepochybne „pobavil“ aj ochranku. Tá ho večer musela dokonca odprevadiť zo zákulisia.

„Dal som si pár pív, ale veď to je na festivale úplne normálne,“ povedal Novému Času Libor Bouček, keď sme sa ho pýtali, či mal v sobotu vypité. Jeho počínanie na trenčianskej Pohode totiž hovorilo za všetko.

Najskôr len tak posedával na zemi a popíjal s neznámymi, prevažne ženami, pivo, vzápätí s nimi odušu tancoval a chcel ich utierať do uteráka, ktorý nosil okolo krku. O desiatku minút už chytil do rúk metlu a začal ňou zametať betónovú plochu letiska od odpadkov. „Bolo to pred začiatkom vystúpenia Mando Diao pred ôsmou hodinou večer a veľa ľudí sa na ňom dobre zabávalo,“ napísala nám čitateľka, ktorú stretnutie s Boučkom taktiež neobišlo.

So značnými rozpakmi prijali jeho počínanie aj pri stane istej kozmetickej firmy, kde dokonca zobral Lenke Šóošovej mikrofón a zahral sa na samozvaného moderátora. Boučkov pobyt na Pohode vyvrcholil počas koncertu britskej skupiny Besement Jaxx. To už sa dostal do konfliktu s bezpečnostnou službou a prizvanými bodyguardmi. Keď sa Libor snažil silou-mocou dostať do priestoru za pódiom, kde nemal čo robiť, odprevadili ho odtiaľ. Napokon musel pred vyholenými chlapcami v čiernych tričkách rezignovať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu