Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Braňo Mojsej: Ťahá ľudí za nos?

„Sľubotechna“ Braňo Mojsej vraj víťaza oznámi v auguste. Zobraziť galériu (30)
„Sľubotechna“ Braňo Mojsej vraj víťaza oznámi v auguste. (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE - Sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú. Toto porekadlo platí aj na Braňa Mojseja (42).

Ten na svojej internetovej stránke v marci vyhlásil súťaž, ktorá bola už dávno ukončená, ale doteraz nikto nepozná víťaza. Je pre speváka z Pereša problém zaobstarať sľúbenú prvú cenu - štýlovú starú škodovku a naplniť ju Mojsejvodkou?

„Braňo, ak raz niečo začneš, mal by si to dokončiť. Aspoň jednu vec...“ odkazujú návštevníci internetovej stránky Braňa Mojseja, kde od marca prebiehala súťaž o najoriginálnejší videopríspevok.

Zapojilo sa do nej niekoľko desiatok účastníkov a spevák vyzval ľudí, aby o deviatich zverejnených videách hlasovali. Všetci však márne čakajú na výsledky. „Všetko sa ľudia dozvedia začiatkom augusta,“ tvrdí Mojsej, ktorého Nový Čas žiadal o vysvetlenie. „Problém bol s určením víťaza, lebo jeden z adeptov chcel vyhrať za každú cenu a poslal sám sebe niekoľko stoviek hlasov,“ vysvetľuje boháč.

Ten už v máji sľuboval, že víťazovi kúpi Škodu 105, naplní ju Mojsejvodkou a privezie mu ju až domov. Mojsej vraj medzitým auto za 7 000 korún kúpil. „Je oranžovo-striebornej farby a zmestilo sa doň 36 fliaš vodky. Víťazovi sa ho chystám osobne odovzdať na Mojsejfeste,“ sľubuje Braňo.

Azda to nedopadne podobne ako jeho neslávne známa anketa o Bula roka 2006, ktorú vyhlásil na jeseň minulého roku prostredníctvom televízie Markíza, ale výsledky sa verejnosť tiež ešte stále nedozvedela.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu