Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Belohorcovej priateľ Hájek: Už patrí do rodiny!

Na termálnom kúpalisku v Štúrove Zuzka žiarila šťastím a svojho miláčika zoznámila aj s kamarátmi. Zobraziť galériu (28)
Na termálnom kúpalisku v Štúrove Zuzka žiarila šťastím a svojho miláčika zoznámila aj s kamarátmi. (Zdroj: Nový Čas)

ŠTÚROVO - Exmoderátorka Zuzana Belohorcová (31) si po luxusnej dovolenke s priateľom Vlastom Hájkom v Turecku dopriala pohodu aj na Slovensku.

Tentoraz však na dovolenku do Štúrova zobrala okrem milovaného partnera aj svoju rodinu a blízkych kamarátov. Zrejme aby im ukázala, že s týmto chlapom to myslí naozaj vážne.

Sexi Zuzana sa promenádovala po termálnom kúpalisku v Štúrove so širokým úsmevom na tvári. Nedalo sa prehliadnuť, aká je šťastná. Zrejme preto, že si vôbec prvý raz v živote vychutnávala tú pravú rodinnú dovolenku.

Okrem mamy Viery (56) totiž exmoderátorke robil spoločnosť aj jej priateľ a možno budúci otec jej detí Vlasta Hájek (31). Ten zjavne prešiel rodičovským schvaľovacím konaním a zdá sa, že si so Zuzkinou mamou rozumie.

A prvé zoznámenie s partnerom svojej sestry majú za sebou aj najstaršia Adriana a najmladšia Miriam. Tie vraj zaľúbencom veľmi fandia, a tak je už len otázkou času, kedy slovenská kráska a český podnikateľ vykročia pred oltár.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu