Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Britney opäť pije

Britney Spears Zobraziť galériu (19)
Britney Spears

LOS ANGELES -S americkou speváčkou Britney Spears (25) to ide dolu vodou.

Ledva vyšla z protialkoholickej liečebne a už zasa pije ako dúha! Okrem toho sa prejedá, vďaka čomu zo sexi dievčiny spred niekoľkých rokov nezostalo takmer nič. Svoj alkoholizmus tentoraz skrýva, prichádza však o najbližších. Nerozpráva sa s ňou už ani jej vlastná sestra.

Britney v poslednom čase vzbudzuje pozornosť len škandálmi a pôsobí naozaj zúfalo. Svoju matku vylúčila zo závetu, za čo sa na ňu hnevá i jej sestra Jamie Lynn. Britney svoje problémy rieši alkoholom, ale skrýva to. "Viackrát som ju videl, ako si nalievala alkohol do plechoviek od energetických nápojov," prezradil jej známy americkej tlači. "Britney požaduje, aby jej servírovali alkohol v karafách a nie vo fľašiach. Raz však čašníčka priniesla fľašu, načo ju Brit chytila za rameno a povedala jej, že ľudia ju nesmú vidieť piť," uviedol ďalší človek zo speváčkinho okolia.

Nedávno sa v jednom nočnom klube v Los Angeles opitá Britney vyzliekla len do podprsenky, tancovala na pódiu a spievala si svoje vlastné piesne. Okrem toho sa 25-ročná matka dvoch detí tiež prejedá a dennodenne absolvuje nákupné orgie... Sprevádza ju pritom jej najnovší priateľ - vlastný bodygard, ktorého si sama platí. O deti sa stará slúžka a Britney nevie, čo so sebou. Vari kedysi najžiadanejšia dievčina uteká sama pred sebou?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu