Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bruce Willis zbožňuje ženy v červenom prádielku

Zobraziť galériu (10)

LOS ANGELES - Hollywoodske eso Bruce Willis neodolá žene v červenom prádielku s odpovedajúcimi podväzkami. Na svojho bývalého milenca to vyzradila Nadia Bjorlinová.

S hviezdou Smrtonosnej pasce randila v roku 2005 a 2006, kedy kvôli nemu odkopla svojho snúbenca – vplyvného bankára. Bruce svoj neukojiteľný apetít na krásne dievčatá považuje za devízu. A 26-ročná rodáčka zo Švédska vraj bola len jednou z mnohých, u ktorých Willis nemárnil čas zbytočnými komplimentmi a krátko po večeri v losangelesskej reštaurácii Koi jej hneď predviedol svoje výkony na bojisku lásku.

„Priviedol si ma do svojej spálne... a v tú noc sme sa milovali pomaly a nežne, zatiaľ čo mi do uška šepkal, aká som krásna. Povedal mi, že miluje moje prsia a zadoček a že sú perfektné,“ rozprávala britskému NOTW Bjorlinová. Willis ju vraj nalieval bohato kvalitným vínom a kŕmil exkluzívnou zmrzlinou Haagem Dazs.

„Jeho obľúbeným oblečením boli tenké červené krajkové nohavičky s červenými punčochami a červenými podväzkami. Miloval to, pretože mi hovoril, že v tej farbe vyzerám divoko a nerestne,“ dodala seriálová hviezda.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu