Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Marilyn Monroe si farbila prirodzenie

Sladká Marilyn sa kúpala len výnimočne. Zobraziť galériu (10)
Sladká Marilyn sa kúpala len výnimočne.

LOS ANGELES - Keď sa Clark Gable a Marilyn Monroe objavili spoločne vo filme Mustangy, razom celá spoločnosť hovorila len o jej milostnom romániku. Obaja to samozrejme celý život popierali.

Teraz autor Gablovej biografie objasňuje, prečo sa dve slávne osobnosti nemohli spolu vyspať. On bol totiž posadnutý čistotou, zatiaľ čo ona si odafarbovala ochlpenie na prirodzení.

"Nebol ani v najmenšom milostne zaujatý Marilyn. Mal silný fetiš pre čistotu, kým ona by už nemohla byť zhýčkanejšia, keď išlo o osobnú hygienu. Ako Jean Harlowová si odfarbovala intímne ochlpenie a nikdy nenosila nohavičky. Trpela niečim, čo by sme dnes popísali ako druh syndrómu podráždených čriev," tvrdí podľa amerického denníka New York Post autor David Bret vo svojej biografii o Clarkovi Gablovi.

Marilyn sa podľa neho kúpala len výnimočne, spala nahá a jedla v posteli. pre kolegu Gabla, ktorý bol až posadnutý čistotnosťou bolo nemysliteľné, že by s podobnou ženou niečo mal. Bretovo životopisné dielo Clark Gable: Tormented Star vyjde v USA v septembri tohto roku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu