Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Bill Clinton: Roky tajili jeho ďalší exces

Neznáma žena skončila v Clintonovom rozkroku Zobraziť galériu (4)
Neznáma žena skončila v Clintonovom rozkroku

BIRMINGHAM - Keď bol v roku 1998 bývalý americký prezident Bill Clinton na summite krajín G8 a Ruska v Birminghame, zanechal po sebe nezabudnuteľný odtlačok v pamäti miestnych obyvateľov.

Minimálne jedna žena z tamojšieho hotelu na stretnutie so štátnikom nezabudne. keď s ním tridsať sekúnd konverzovala vo výťahu, omdlela mu silou jeho mužnej príťažlivosti priamo do náruče. Britským novinám The Mirror to po deviatich rokoch prezradil Alistair Campbell, blízky spolupracovník bývalého britského premiéra Tonyho Blaira.

Žena vyčkala, až sa prezident priblíži k výťahu a rýchlo do neho vbehla. Lenže konverzáciou sa príliš nevytiahla. Ani nie po pol minúte sa obdivom k hlave USA zložila k jeho rozkroku. Bolo to naviac len krátko po afére s Monikou Lewinskou, takže to politici pred novinármi tutlali. Tony Blair však vtedy údajne ako skutočný profík nenechal na sebe nič vedieť a do svojho politického kolegu ani slovkom nerýpol.

"Povedal vtedy, že každý vodca dostal právo popustiť si uzdu. A u Billa to bol jeho spôsob popustenia uzdy," prezradil Campbell o uvažovaniu britského ministerského expredsedu Blaira.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu