Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

William a Kate Middleton: Sľúbil jej princ svadbu?

Princ William a Kate sa zrejme čoskoro ocitnú pred oltárom. Zobraziť galériu (18)
Princ William a Kate sa zrejme čoskoro ocitnú pred oltárom.

LONDÝN - Dala mu ultimátum! Britská kráska Kate Middleton (25) sa nedávno vrátila k princovi Williamovi, mala však podmienku - princ sa s ňou zasnúbi a v budúcnosti si ju zoberie za manželku.

William, ktorý zrejme Kate nikdy neprestal milovať, údajne súhlasil a ich spoločná budúcnosť s deťmi začína naberať reálne kontúry.

Ešte v apríli sa pritom William rozišiel s Kate, pretože si chcel užívať slobodu a život v armáde. Dnes sú veci úplne inak. „Ožení sa s ňou a založia si rodinu,“ prezradil jeden z najbližších princových priateľov. Druhý následník trónu tak ide proti vôli kráľovskej rodiny, ktorá si po jeho rozchode s „neurodzenou“ brunetkou údajne vydýchla. Napätie sa však do vzťahov v Buckinghamskom paláci a Clarence House vrátilo. Aj v kruhu Williamových priateľov vládne všeobecné prekvapenie nad jeho súhlasom s Katinými podmienkami. „Ešte nedávno hovoril, že sa nechce viazať, že sa na to cíti ešte mladý. Nechápem, čo sa stalo,“ skonštatoval ďalší z priateľov. Nelichotivo sa údajne vyjadril aj Williamov brat princ Harry: „Myslím, že je to chyba, že sa k nej Will opäť vrátil,“ citoval Harryho jeho kamarát.

V jednom však má okolie Williama a Kate jasno. Nech už sa medzi dvoma zaľúbencami stalo čokoľvek, jedno je isté - budúci panovník William jednoducho Kate miluje. A vezme si ju.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu