Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Courtney Love: Zamkla chladničku, schudla 20 kíl

Zobraziť galériu (10)

NEW YORK - Speváčka a herečka Courtney Love schudla dvadsať kíl za tri mesiace. Aby dosiahla štíhlu postavu, musela si na svoju chladničku zaobstarať veľký zámok. Kľúče dala len svojej slúžke, ktorá jediná mala prístup k obsahu chladničky.

44-ročná rockerka teraz tvrdí, že radikálny krok priniesol svoje ovocie. "Bola som na charitatívnej akcii a môj kamarát Sting mi hovorí, prečo neurobíš nejakú premenu svojho tela? A ja som v tej dobe začínala pracovať na novom albume a cítila som som sa taká experimentálna. Tak ma nadchlo, aké by to bolo, keby som bola chudá. Ale bolo to drsné. Je to ako prestať s drogami," priznala sa vdova po Kurtovi Cobainovi v rozhovore pre britský magazín Grazia.

Drsný diétny režim zahŕňal len dva mliečne koktejly na chudnutie namiesto raňajok a obeda, na večeru si potom mohla dopriať rybu varenú na pare a zeleninu. Od Vianoc tak schudla 23 kilogramov na súčasných 62 kilogramov.

"Bola som na večeri s Gwyneth Paltrow a Drew Barrymore a Gwyneth hovorí, som tlstá. Ja na to, jednu ti vlepím. Mlč. Keď som po prvýkrát stretla Gwyneth, bola som na ňu skutočne sprostá, pretože som žiarlila. Cítila som sa nepatrične. Ale nikdy nebudem mať veľkosť nula, pretože mám príliš široké rebrá. Mám taktiež celkom veľkú hlavu, takže by som nevyzerala dobre. Keby som klesla pod 120 libier, bol by to problém. Začala by som vyzerať ako šialenec," dodala Courtney.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu