Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nevestu chystá aj Markíza!

Minulý rok sa v markizáckej Neveste uchádzali o srdcia Novotného aj české dievčatá. Zobraziť galériu (17)
Minulý rok sa v markizáckej Neveste uchádzali o srdcia Novotného aj české dievčatá. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Vydajachtivé Slovenky a romantické diváčky si v septembri prídu na svoje! Kým Jojka pre ne chystá emotívnu „sladkú“ šou Vyvolená s nádejným ženíchom Jurajom Bačom (30), Markíza chce Nevestu pre milionára vysielať tiež!

Markíza prešvihla termín na kúpu licencie úspešného formátu a teraz jej nezostáva iné, len konkurovať Jojke česko-slovenským hybridom! Vraj mieni loviť nevestu spolu s českou Novou.

„Zvažuje sa kúpa českej verzie šou, ktorú bude od septembra vysielať Nova. Preto sa aj nábor na kastingy robí tak, aby sa naň mohli prihlásiť aj slovenské dievčatá,“ prezradil zdroj z Markízy.

Vedenie televízie si je vedomé, že nájsť lepšieho ženícha, než bol Jan Novotný (29), ho netromfne ani kajakár Juraj Bača. „Aj my sme o ňom kedysi hovorili, ale pre jeho tvrdosť‘ sme ho zo zoznamu ženíchov vyškrtli,“ podotkol člen štábu z Markízy.

Kto teda získa možnosť bojovať pred kamerami o srdcia dievčat z oboch strán Moravy? Česká Nova je na informácie skúpa, keďže jednou z podmienok udelenia licencie na Nevestu pre milionára je utajiť identitu ženícha do štartu šou.

V kuloároch sa však už jedno meno predsa len šepká! Meno syna českého milionára, pretekára a manažéra Antonína Charouza - Jana. Tento 20-ročný mladík je pretekárom formuly 3000, a tak trochu i exhibicionistom - má totiž vlastnú internetovú stránku, kde sa chváli svojimi úspechmi...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu