Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bruce Willis: Stále milujem Demi

Demi je láskou jeho života. Tvrďas Bruce napriek mladým kráskam, ktoré ho obletujú, na svoju bývalú stále nezabudol. Zobraziť galériu (16)
Demi je láskou jeho života. Tvrďas Bruce napriek mladým kráskam, ktoré ho obletujú, na svoju bývalú stále nezabudol.

PARÍŽ - Nesmrteľný akčný hrdina skrýva pod výzorom drsniaka citlivé srdce. Napriek rozvodu a mladým kráskam, ktoré sa okolo neho točia, Bruce Willis (52) stále miluje matku jeho troch dcér Demi Moore (44).

Večná láska aj napriek rozchodu! „Nemám frajerku. Ešte stále ľúbim Demi Moore! Už to nie je manželstvo, ale iná forma lásky. Naša rodina je večná,“ vyznáva sa hviezda filmu Smrtonosná pasca v rozhovore pre nemecký denník Bild.

Herec sa s Demi rozviedol pred šiestimi rokmi po trinástich rokoch manželstva. No popri jeho dcérach - Rumer, Scout a Tallulah - ostáva stále najdôležitejšou ženou jeho života.

„Keď som sa pred osemnástimi rokmi stal otcom, boli takmer všetky ostatné problémy a starosti zrazu nepodstatné a smiešne. Odvtedy žijem len pre dnešok a moje deti. Šťastie je veľmi prchavé,“ pokračuje hollywoodsky veterán, ktorý upustil od materiálnych hodnôt.

„Čo zarobím, neviem už utratiť. Predtým som kupoval všetko, čo som videl. Stará corvetta? Sem s ňou! Dnes hľadám jednoduchosť. Nenosím už hodinky ani diamantové náušnice. Milujem rifle a tričko. Vidiecky život a mojich priateľov. Rozdávam veci. Robím tak iných šťastnými.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu