Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Neverník Harry: Užíval si s inou

Princ Harry Zobraziť galériu (7)
Princ Harry

CALGARY - Kým Británia smútila za 150. zabitým vojakom v Iraku, princ Harry si bezuzdne užíval v Kanade, kde je momentálne na vojenskom cvičení. A nielen to. Podvádzal aj svoju priateľku Chelsy.

Princ sa v bare zahľadel do sexi barmaniek a s jednou z nich skončil v posteli. Harry je so svojou jednotkou na manévroch v kanadskej Alberte neďaleko Calgary a v jeden večer si vyrazil so spolubojovníkmi do baru Cowboys, známeho krásnymi barmankami. A to opitého Harryho nenechalo ľahostajným a hneď sa začal krútiť okolo zvodnej 22-ročnej Cherie Cymablisty. Po niekoľkých sexuálnych návrhoch a otázke, či má na sebe spodnú bielizeň, však dievčina zrejme stratila chuť a hodila do Harryho dávku fazúľ.

Neverník Harry: Užíval si
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: keystone)
Odmietnutý princ sa však nevzdal a vrhol sa na jej kolegyňu Katherine Smith, ktorej dal hneď niekoľko návrhov - prosil ju, aby s ním išla do sprchy, snažil sa ju zatiahnuť na mužskú toaletu a ukazoval jej svoju jazvu z vojenského výcviku. Napokon ešte s ďalšou barmankou a jedným vojakom skončili v prenajatom dome, odkiaľ všetci odišli až ráno.

Pre Harryho priateľku Chelsy Davy to tak môže byť posledná facka od neverného priateľa, ktorému už viackrát pohrozila rozchodom. Princ jej však zakaždým sľúbil, že sa to už nestane a ona mu uverila. Uverí mu aj teraz?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu