Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Britney, zadok radšej neukazuj!

Britney Spears sa opäť dostala na prvé stránky bulvárnych denníkov Zobraziť galériu (2)
Britney Spears sa opäť dostala na prvé stránky bulvárnych denníkov

PUERTO VALLARTA - Americká speváčka Britney Spears sa opäť dostala na prvé stránky bulvárnych denníkov, ktoré zverejnili jej nelichotivé fotografie z dovolenky.

Mexická televízia a miestne denníky zverejnili fotky, na ktorých popová hviezda dovolenkuje v Puerto Vallarta, pričom sa pýši svojimi predĺženými platinovo blonďavými vlasmi, ako aj svojím nie veľmi vypracovaným zadkom. V posledných mesiacoch sa Spears v bulvári objavovala najmä v súvislosti s rozvráteným manželstvom s raperom Kevinom Federlinom, no škandály vyhľadávala i sama búrlivým nočným životom či fotografiami bez nohavičiek. Noviny si zgustli aj na jej dramatickom pribratí na váhe po narodení druhého syna.

Bulvárne denníky sa tiež zaujímali o jej oholenú hlavu a pobyt na odvykacom liečení. Na svojej oficiálnej webovej stránke nedávno odkázala fanúšikom, že počas rozvodu a odvykacej kúry bola úplne na dne. Speváčka označila protialkoholickú liečebňu za veľmi ponižujúce miesto a odmietla, že by to bol alkohol či depresie, čo ju dohnali na liečenie. "Bola som skutočne na dne," uviedla 25-ročná Britney.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu