Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Otec dieťaťa Anny Nicole Smith žaluje svoju bývalú právničku

 Larry Birkhead a Anna Nicole Smith Zobraziť galériu (14)
Larry Birkhead a Anna Nicole Smith

LOS ANGELES - Larry Birkhead, otec dieťaťa zosnulej Anny Nicole Smith, žaluje svoju bývalú právničku. Ako dôvod uviedol, že ho podviedla o státisíce dolárov.

Debra Opri mu údajne ponúkla pri spore o otcovstvo svoje služby zadarmo, pretože proces jej mal pomôcť v kariére. Birkhead podal žalobu iba niekoľko dní potom ako ho Opri zažalovala za nezaplatenie účtov. Tvrdí v nej, že právnička mu dlží najmenej 865-tisíc dolárov (22-miliónov Sk) za bližšie nešpecifikovaný projekt, s ktorým on nesúhlasil. Keď odmietla zaplatiť, prepustil ju. "Opri uprednostnila karierizmus pred prioritami a potrebami svojho vlastného klienta," píše sa v žalobe podanej na losangeleskom najvyššom súde. Právnička takisto požadovala aj rôzne dotácie a zverejnila citlivé informácie bez Birkheadovho súhlasu.

Na svoju obranu právnička v krátkom interview uviedla, že jej bývalý klient sa snaží takýmto spôsobom vyhnúť zaplateniu za jej služby. "Teraz priznal, že dokáže zaplatiť súdne poplatky z milióna dolárov, ktoré sa mu podarilo získať zmluvami s médiami.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu