Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Trump končí so svojou reality šou

Donald Trump
Donald Trump

BRATISLAVA - Americký miliardár Donald Trump, ktorého reality šou Učeň bola pre upadajúcu sledovanosť vynechaná z prime-time programovej štruktúry televíznej sieti NBC tvrdí, že mediálna spoločnosť ho neprepustila - odchádza sám.

Spoločnosť NBC situáciu nekomentovala. Trumpovo vyhlásenie tak ukončilo prebiehajúce debaty, či reality šou Učeň, ktorá vytvorila z miliardára televíznu hviezdu, bude alebo nebude v nasledujúcej sezóne vysielaná v NBC. Reality šou s témou biznisu sa vysielala v mnohých krajinách sveta a bola založená na súťaži mladých, agresívnych obchodníkov, súperiacich o miesto riaditeľa jednej z Trumpových firiem. Protagonisti plnili určité obchodné úlohy a Trump každý týždeň najmenej úspešného súťažiaceho vylúčil okrídlenou frázou "ste prepustený" (You're fired!).

Šou Učeň bola televíznym hitom v roku 2004, sledovalo ju takmer 21 miliónov divákov a patrila medzi najúspešnejšie relácie na americkom televíznom trhu. V nadchádzajúcich pokračovaniach však sledovanosť začala naberať klesajúci trend a v šiestej sérii už stratila viac než dve tretiny pôvodných divákov. Vyhlásenie Donalda Trumpa zrejme znamená definitívny koniec relácie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu