Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Sheryl Crow: Šetrite WC-papier

Sheryl Crow Zobraziť galériu (15)
Sheryl Crow

WASHINGTON - Jeden štvorček by mal stačiť. Takto podľa názoru americkej pesničkárky a najnovšie aj ochranárky Sheryl Crow zachránime lesy a tým aj planétu Zem.

„Samozrejme, sú výnimočné prípady, keď na záchode skutočne potrebujeme dva či tri kúsky papiera,“ dodala pre istotu. Hudobníčka absolvovala aj s ďalšími ekoaktivistami turné po amerických univerzitách. Jeho cieľom bolo „motivovať študentov stať sa súčasťou hnutia na zastavenie globálneho otepľovania“.

Speváčka a jej spoločníci cestovali špeciálnym autobusom s motorom na biopalivo. Na každej univerzite najprv zaspievala, a potom debatovala so žiakmi. Svoje názory tiež pravidelne zverejňovala na blogu, kde sa okrem nápadu v súvislosti so šetrením toaletného papiera objavili aj ďalšie návrhy na šetrenie životného prostredia.

Sheryl totiž navrhla vlastnú kolekciu odevov, v ktorých je všitá špeciálna vymeniteľná manžeta. Jej používaním namiesto papierových servítok by sme podľa nej šetrili lesy. Vymyslela tiež reality show, ktorej súťažiaci by sa pobili o titul najekologickejšie žijúceho účastníka súťaže.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu