Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Drobovej narodeniny: Megapárty za 150-tisíc korún!

Oslávenkyňa Gabika Drobová sa poriadne buchla po vrecku. Zobraziť galériu (4)
Oslávenkyňa Gabika Drobová sa poriadne buchla po vrecku.

BRATISLAVA - Kde na to berie? Dramaturgička Gabriela Drobová oslávila 33. narodeniny vo veľkom štýle.

Do luxusnej bratislavskej reštaurácie pozvala sto hostí, ktorí sa cítili ako na kráľovskej svadbe. Nechýbali lahodné pokrmy, drahé talianske vína z Toskánska, živá hudba či obrovská torta so sviečkami.

„Nemám predstavu, koľko to celé stálo,“ tvrdí Gabriela Drobová o oslave, ktorá bola v piatok 13. apríla v luxusnej reštaurácii v Petržalke. Marianna Boučková (30) a Jan Novotný (29) prišli s meškaním, no s obrovskou škatuľou. Nestihli preto príhovor Kvety Horváthovej (30), ktorá narodeninovú párty moderovala. „Ona bola mojou prvou kamarátkou po príchode do Markízy v roku 1996,“ vysvetľuje Gabika, prečo si Kvetku vybrala za moderátorku večera.

Oslávenkyni prišli zablahoželať desiatky známych tvárí, ktoré sa priam pretekali, kto vymyslí nápaditejší dar. Eric Assimakopoulos jej venoval kompletnú výbavu na šnorchlovanie, dostala aj ručne vyrobenú sošku golfistky, elegantné pero, swarovské šperky, súpravu na suši a kopu vecí do domácnosti. „Alexander Rozin mladší mi tam nechal kľúče od domu i auta, ale to nemal byť darček,“ smeje sa Drobová.

Nový Čas zistil, že kompletné menu s večerou a nápojmi pre sto ľudí muselo Gabiku stáť minimálne 150-tisíc korún. „Pre mňa bolo oveľa podstatnejšie, že všetkým chutili špeciality nášho kuchára Marcela Ihnačáka, ktorý pôsobil aj v reštauráciách patriacich Jamiemu Oliverovi,“ vraví Gabika, ktorá spolu s bratom Romanom a jeho priateľkou vydržala oslavovať až do piatej rána.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu