Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Fergie mala lesbické vzťahy

Speváčku Fergie mala vzťahy načas aj s rovnakým pohlavím Zobraziť galériu (12)
Speváčku Fergie mala vzťahy načas aj s rovnakým pohlavím

LOS ANGELES - Sníva o nej mnoho mužov, líderka skupiny Black Eyed Peas Fergie však má za sebou aj vzťahy so ženami.

Dnes 31-ročná sexi speváčka priznala, že ako mladá sa nevyhýbala drogám a lesbickému sexu. Robila tak vraj v snahe rebelovať proti katolíckej výchove. Ako dieťa a neskôr tínedžerku ju jej prísni rodičia vychovávali v katolíckom duchu. Vo svojich osemnástich rokoch sa však takejto výchove vzoprela. Začala experimentovať s drogami, alkoholom a tiež v sexe.

„V minulosti som mala skúsenosti s lesbickým sexom. So sexuálnym životom som však začala pomerne neskoro - až po osemnástke. Vychovávali ma ako dobré katolícke dievča,“ priznáva dnes Fergie. Detaily však uvádzať odmieta. „Nepoviem, s koľkými mužmi som spala, hoci ich nebolo veľa. Sexuálne som však veľmi založená osoba,“ netají sa Fergie.

Svoje si užila aj s drogami, najmä s amfetamínmi, vďaka ktorým vydržala aj tri dni bez spánku a potom mala ťažké halucinácie. „Keď som prechádzala najhoršou fázou, mohlo sa mi stať niečo zlé. Nikdy som však pre drogy nepredala svoje telo.“

Dnes je rada, že je z toho vonku. Aj preto, že sa zaplietla do obchodu s drogami, kde bol ohrozený aj jej život. „Počas jednej nevydarenej drogovej transakcie v Los Angeles mi priložili k hlave revolver. Našťastie som sa z toho dostala,“ hovorí dnes s úľavou sympatická speváčka Fergie.

Chceš sa stať súčasťou tímu Bleskoviek? >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu