Piatok31. máj 2024, meniny má Petrana, Petronela, Nela, zajtra Žaneta

Barbora Balúchová a Tomáš Biganič: Vyhráme to!

Barbora a Tomáš sú najmladším párom v šou Bailando. Zobraziť galériu (3)
Barbora a Tomáš sú najmladším párom v šou Bailando.

BRATISLAVA - Speváčka Barbora Balúchová (19) vytvorila dvojicu s Tomášom Biganičom (17) zo Starej Ľubovne.

S vekovým priemerom 18 rokov sú najmladším tanečným párom v súťaži, ale pozor na nich! Obaja tancujú od malička a súťaž Bailando chcú vyhrať, aby Tomáš pomohol splniť bratovi jeho veľký sen o lietaní.

„Môj o tri roky starší brat Michal sa odjakživa zaujíma o letectvo a často doma rozprával o tom, že by ho povolanie pilota bavilo a napĺňalo. Preto som sa rozhodol ísť do súťaže a vytancovať pre neho letecký kurz,“ hovorí Tomáš, ktorý je vraj veľmi rád, že sa jeho partnerkou stala práve Barbora.

„Držal som jej palce v SuperStar, pretože mi bola sympatická. A príjemne ma prekvapila aj naživo. Je úplne v pohode - veľmi zlatá a milá.“ Barboru zase potešilo, že Tomáš je vysoký a má podobnú povahu ako ona. „Od prvej chvíle sme si padli do oka. Obaja sme dosť blázniví, takže je to zatiaľ super. Zo súťaže nemáme žiadne obavy - vyhráme to!“ so smiechom tvrdí plavovlasá speváčka.

Párik má k sebe blízko aj preto, že obaja niekoľko rokov tancovali vo folklórnych súboroch, a preto by sa radi prebojovali až do kola, v ktorom sa budú tancovať ľudovky. „Tam by sme sa chceli dostať a ukázať, čo v nás je,“ konštatujú svorne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu