Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Vieme termín rozvodu Boučkovcov!

Manželstvo Marianny a Libora bude už čoskoro minulosťou. Zobraziť galériu (11)
Manželstvo Marianny a Libora bude už čoskoro minulosťou.

PRAHA - Definitívny koniec manželského zväzku Marianny Boučkovej (30) a Libora Boučka (26) už má reálne kontúry.

Štyri mesiace po tom, čo sa vzťah moderátorky markizáckych Televíznych Novín a českého moderátora rozpadol z dôvodu Marianninej nevery s Honzom Novotným (30), sa dvojica konečne dočkala termínu rozvodu. Úradne svoj vzťah zrejme ukončia o 21 dní - presne 17. apríla o 10.30 hod. na Obvodnom súde Praha 9.

Na papieri sú stále manželia, no už od decembra minulého roku spolu nežijú. O tri týždne však pravdepodobne bude manželstvo Marianny Boučkovej a Libora Boučka zrušené aj oficiálne. V utorok 17. apríla o pol jedenástej predpoludním sa prominentný pár postaví pred sudcu, ktorý ich polročné manželstvo s najväčšou pravdepodobnosťou ukončí. Presne po 290-ich dňoch, 18-ich hodinách a 30-ich minútach... Tak „dlho“ totiž trvalo ich manželstvo.

„Áno, je to dátum nášho rozvodu,“ potvrdil pre Nový Čas Bouček. Jeho manželka Marianna sa na túto tému síce odmietla vyjadriť, ochotnejšia však bola jeho švagriná Darina Šipošová-Ďurianová. „Neviem o termíne rozvodu mojej sestry, pretože s Mariannou sa rozprávame o dôležitejších veciach, ako je rozpad jej manželstva. Pre ňu je to iba formalita...“

Rozvod Boučkovcov sa bude konať v Česku - v krajine, kde si pár 1. júla 2006 o 16.00 hod. na zámku v Ledniciach sľúbil lásku až za hrob. Pred celým slovenským a českým národom sa tvárili ako najzamilovanejšia dvojica. No len do chvíle, keď vyšla najavo Mariannina nevera. Vlani v decembri ju fotoreportér Nového Času pristihol, ako vychádza z bytu milenca Honzu Novotného (30). A bolo po manželskej idylke Boučkovcov...

Marianna vzťah s Honzom potvrdila a s Liborom si už odvtedy k sebe nenašli cestu. Bouček zrejme dúfal, že Marianna sa k nemu vráti, dokonca ani nepodal žiadosť o rozvod. Musela to urobiť neverná Marianna! Dvojicu ešte jedno stretnutie čaká - a to presne o 21 dní na pražskom súde, kde by ich mali rozviesť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu