Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Ricky Martin bude kráľom portorického sprievodu

Ricky Martin Zobraziť galériu (12)
Ricky Martin

BRATISLAVA - Ricky Martin si vo štvrtok k svojej zbierke cien Grammy pridal ďalšie ocenenie, keď ho vymenovali za kráľa 50. výročného portorického sprievodu v New Yorku.

Organizátori sprievodu ocenili Martinove hudobné úspechy a jeho kampaň proti vykorisťovaniu detí vo svete. "Vždy sa hrdo hlásil k tomu, že je Portoričan a Latinskoameričan," povedala prezidentka komisie Madelyn Lugo. "Vždy patril k naším najlepším veľvyslancom a preto nemohol byť nikto vhodnejší ako on, koho by sme vyhlásili za kráľa sprievodu." Martin, ktorého Latinskoamerická hudobná akadémia označila za osobnosť roka 2006, prijal úlohu kráľa s veľkým potešením.

"Som poctený a pokorne prijímam pozvanie na účasť na 50. výročie národného portorického sprievodu," vyhlásil spevák. Lugo uviedla, že po minulé roky mal sprievod svojho maršala alebo krstného otca. Tento rok sa sprievod uskutoční 10. júna a po prvý raz bude mať svojho kráľa. Každoročný sprievod na manhattanskej Fifth Avenue patrí k najpodstatnejším newyorským udalostiam. Založili ho na pripomienku kultúry a zásluhy Portoričanov v Spojených štátoch amerických.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu