Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Josef Vinklář: Nádor na pľúcach!

Predstaviteľ doktora Cvacha sa podrobil náročnej operácii. Zobraziť galériu (3)
Predstaviteľ doktora Cvacha sa podrobil náročnej operácii.

PRAHA - Český herec Josef Vinklář (67) netrpezlivo čaká na výsledok vážnej operácie!

Už čoskoro sa ukáže, čo v sebe skrýva nádor, pre ktorý musel ísť pod skalpel. Fakt, že populárny herec sa podrobil chirurgickému zásahu, potvrdili aj jeho kolegovia Iva Janžurová i Ljuba Skořepová. „Je to nádor na pľúcach. Ale doteraz nikto nevie, či je nález pozitívny, alebo negatívny,“ tvrdia herci.

„Neodmietal sa liečiť, to je nezmysel, veď sa podrobil operácii,“ reagovala včera Janžurová na správy, že by Vinklář už vopred vzdal prípadný ďalší boj s chorobou. „Myslím si, že to, kvôli čomu je teraz v nemocnici, určite nevedel. Museli mu to nájsť až teraz,“ domnieva sa Skořepová.

Jeden z Vinklářových kolegov však poznamenal, že v poslednom čase herec dosť pil a zrejme i to mohlo spôsobiť jeho zdravotné problémy. „Tiež som niečo počula vo štvrtok v divadle po predstavení o jeho problémoch. On je ale taký silák. Zrejme chorý je, ale prečo by sa odmietal liečiť? Mám dojem, že bol fajčiar, ale prestával. Držím mu palčeky!“ odkazuje herečka Jaroslava Obermaierová svojmu obľúbencovi.

Herec Josef Vinklář žije sám, jeho príbuzní i najlepší kamaráti zomreli a manželka Ivanka Devátá sa s ním v roku 1983 rozviedla. Prekonať vážnu chorobu mu pomôžu aspoň jeho hereckí kolegovia a fanúšikovia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu