Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Heather chce pol milióna na deň

Nenásytná Heather chce milióny. Zobraziť galériu (24)
Nenásytná Heather chce milióny.

LONDÝN - Odškodné, ktoré si najnovšie zapýtala manželka Paula McCartneyho, vyrazilo Britom dych.

Tridsaťdeväťročná fotomodelka Heather Mills chce na deň rovných desaťtisíc libier (pol milióna korún). Je to ročný plat obyčajných fanúšikov jej manžela Paula.

„Je to neuveriteľné,“ povedal pre denník The Sun priateľ bývalého speváka The Beatles. Nenásytná Lady Mucca, ako Briti nazvali Heather, to skutočne prehnala. Svojou požiadavkou na obrovské odstupné sa tak dostala na úroveň najlepšie platených britských futbalistov. „Mnohí ľudia musia za túto sumu pracovať celý rok,“ dodáva Paulov priateľ.

A na čo Heather Mills potrebuje tri a pol milióna libier ročne? Na to, „aby si vystačila“, hovorí bez mihnutia oka modelka. Heather si pred rokmi zarábala na živobytie aj pózovaním do príručky umenia milovať, z ktorej fotky šokovali nedávno verejnosť i jej manžela.

Sir Paul (64) sa k najnovšej požiadavke svojej „starej“ nevyjadril, neoficiálne však tvrdí, že jeho majetok je oveľa menší než 825 miliónov libier, ako sa to nedávno zverejnilo. Proti tejto požiadavke sa preto odvolal. Rozvádzajúci sa pár bol minulý týždeň na súde tri razy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu