Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markizák Lechan prehovoril o mileneckej afére: Dôvody, prečo sa dal dokopy s kolegyňou!

Marián Lechan a Zuzana Glabazňová sa vyjadrili k svojmu vzťahu. Zobraziť galériu (4)
Marián Lechan a Zuzana Glabazňová sa vyjadrili k svojmu vzťahu.

MARTIN/POVAŽSKÁ BYSTRICA - Vydali stanovisko! Marián Lechan (33) a Zuzana Glabazňová (31) už dlhšiu dobu tvoria pár. Románik markizáckych redaktorov začal ale už v čase, keď boli obaja v manželstvách s inými partnermi. Po týždni mlčania sa rozhodli zverejniť svoj pohľad na celú aférku.

Marián Lechan a Zuzana Glabazňová sa podľa vyjadrení Tomáša Glabazňu a Jany Lechanovej stretávajú už takmer štyri roky. Ich polovičky boli týmto zistením otrasené a došlo už aj k prvému rozvodu

Keď sme o tejto téme chceli hovoriť so samotnými markizákmi, obaja odmietli situáciu komentovať. Týždeň po našich telefonátoch však vydali spoločné stanovisko, odoslané z Lechanovej mailovej schránky. Dôvodom našich rozvodov nie je náš vzťah, čo priamo potvrdzujú aj žiadosti o rozvod, podané či už realizované príslušnými súdmi. Je pravdou, že sme priatelia a je pochopiteľné, že udalosti z uplynulých dní nás ešte viac zomkli,” tvrdia redaktori. 

Podľa ich slov môžu za ich zblíženie problémy, ktoré obaja prežívali vo svojich oficiálnych vzťahoch. „Naše vzájomné priateľstvo vzniklo vďaka tomu, že tak, ako my nie sme ideálni partneri, nie sú ani naši pôvodní partneri. Nás dvoch spojili vážne súkromné starosti, ktoré sme v rovnakom čase obaja prežívali, a našli sme u seba chýbajúcu oporu a pochopenie,” vyznali sa zo svojich citov. 

Obaja odmietajú, že by za rozpad manželstiev mohla len ich aférka. Vinu hádžu aj na Tomáša a Janu. Sme vďační pôvodným partnerom za všetko pekné, čo sme s nimi prežili a najmä za krásne deti, ktoré s nimi máme. Za to, čo sa stalo, si berieme svoj diel zodpovednosti, vlastný diel zodpovednosti si musia vziať oni,” vyjadrili sa markizácki milenci.

Čo presne malo stáť za krízami u Lechanovco a Glabazňovcov ale neprezradili. Pravdivé dôvody rozpadov našich manželstiev nech ostanú v našom súkromí, aby sme sa nijako nedotkli súkromia a osobností našich pôvodných partnerov,uviedli. Na záver ale priznali, že plánujú spoločnú budúcnosť: „Veríme, že k nám osud bude milosrdný a dovolí nám kráčať po spoločnej ceste čo najdlhšie. To isté prajeme aj svojim pôvodným partnerom s ich súčasnými partnermi.” 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu