Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Lucka Vondráčková: Majte veľa snov

Lucie Vondráčková Zobraziť galériu (8)
Lucie Vondráčková

Za sebou má úspešný rok 2006, čo neznamená, že tie predchádzajúce boli neúspešné, ale na začiatku roka 2007 sa predsa len patrí hodnotiť ten, ktorý skončil.

Lucie Vondráčková by mohla byť spokojná, ale ona nie je ten tip. Potrebuje prácu ako hnací motor do ďalšej. Jej platňa Boomerang, ktorá vyšla v novembri 2005 sa stala najžiadanejšou platňou roku 2006, čo ju prekvapilo a zároveň potešilo. Nezaháľala však ani na ostatných poliach - v Brne v divadle Husa si ju vychutnali návštevníci v Bratoch Karamazovcoch,. Objavila sa i v americkej filmovej snímke režiséra Carla Habra The Wrong Mr.Jonson v postave Apollonie, ale i pod taktovkou skúseného domáceho režiséra Juraja Jakubiska Lovestory Bathory. S týmto režisérom má skúsenosti z filmu Post Coitum a netají sa, že odolať jeho ponukám je naozaj ťažké. Postavu Šárky vytvorila vo filme Víta Olmera Manželé z roku 2006 a zažiarila i na Letných shakespearovkých hrách v Prahe ako Desdemona v Othelovi. Nakrúcala s takými hereckými legendami ako Franco Nero či Gérard Depardieu.

Lucii však v tomto roku vyšlo i DVD s parafrázovaným názvom, odvodeným od ostatného albumu Boomerang a volá sa Kliperang s podtitulom 13 klipov a bonusy. Bonusy obsahujú rozprávanie o nakrúcaní klipov, rozhovory, obrázky a všeličo iné, zaujímavé.

Ak zaujíma niečo vás o Lucii Vondráčkovej, aj to, prečo sa momentálne dva dni zdržuje na Slovensku, stačí sa jej spýtať.

Na bleskovkách bola online v pondelok 29. januára 2007 od 13.30 hod.

Rozhovor

13:30:31 - otázka od: Julia Ake mas spomienky na Snowboardakov??diky:-) Cau jsem tady :) Kamosim s Jirkou Madlem a Vitr jsem tocila s Karlem Janakem. Na Snowbordacich byla super parta :)

13:31:28 - otázka od: Juraj Lucka, si skvelá. Proste speváčka a herečka Tvojho formátu je pre každého muža snom. Dík, že si sa objavila na scéne, lebo hoci mám 28r, počúvam piesne ako Strach, vlajkonoš, ale hlavne Tvoje staršie dosky... Prajem Ti vela úspechov, aby si bola vždy tak príjemná a aby si mala na perách vždy len úsmev a skvelú náladu. Juraj Dekuju moc, prijd se nekdy mrknout na www.fanklub.lucievondrackova.cz

13:31:57 - otázka od: Katka Ahoj, a čo slovenská muzika, čo sa ti páči? Máš nejakú kapelku alebo interpreta-tku? Dneska jsem nazpivala pisnicku s Taktikmi. Tak treba oni. :)

13:32:43 - otázka od: Martin Ktora pesnicka z tych, co si naspievala, je tvoja najoblubenejsia? Hodne rada mam Markytanku, dneska sla na TV Markiza a doufam, ze posledni videoklipy co nejdriv uvidite na Music Boxu

13:33:27 - otázka od: Helena Lucka, chcem Ta hlavne pozdravit. To co robis, robis skvele. Budeme Ta moct v tomto roku vidiet na Slovensku? Doufam, ze jo, zalezi na tom, jak se u vas chytnou pisnicky z Boomerangu :)

13:33:45 - otázka od: Dylo Ahoj Lucka,ako to ze roky bezia, no ty nestarnes? :) Ne? Ty jsi hodnej :)

13:34:35 - otázka od: Dari Som tvoj fanusik uz vela rokou asi 13 od mojich 8mich.Na 12 te narodeniny som dostala kazetu od teba a stale ju dookola pocuvala. Teraz zijem ale v zahranici,keby som ti napisala tak by si mi poslala autogram aj inam ako na sk? Spytat sa chcem:Kazdy ma svoje zle dni a dobre co robis ked mas zlu naladu alebo ta chiti depresia alebo ak sa ti vobec nic nechce? vdaka Poslechni si nejakou peknou pisnicku, to zabira. Jinak dekuju a prijd na stranky, tam je i adresa

13:35:11 - otázka od: peter ahoj lucka, podla vsetkeho nemas problem s nahotou, co tak nafotit nejake akty? ahoj dik. To teda mam :) A nic takovyho fotit nebudu never-ever :)

13:36:11 - otázka od: Tomi Cau Lucka. Ako sa mas?:)chcem sa opytat ako si travila silvestra?a uz ked sme pritom tak stastny a uspesny novy rok. Sel primy prenos z Vaclavskyho namesti, zpivala jsem tam novou pisnicku a do toho delali psi kusy karatisti. Byla to pecka :)

13:36:39 - otázka od: Monika Ahoj Luci, nemam otazku, len tolko,ze si velmi mila, tak ti chcem popriat vsetko dobre, nech sa ti dari v tom co robis, a nech sa ti splnia vsetky tvoje sny. Dekuju, snu mam habadej a ty asi taky. Tak vsechno nej :)

13:37:43 - otázka od: Jaro ahoj Lucko.Si pekne dievca. Po kom si zdedila krasu a po kom inteligenciu. Krasu jsem nejak nepostrehla, jsem normalni holka :) A do skoly chodim celkem rada. Hlavne tedka. Uz mam po statnicich. Jupiii

13:38:17 - otázka od: Certik na snowboarde si vedela uz jazdit alebo si sa to musela ucit kvoli filmu snowboardaci?:) islo ti to tam inak super Jezdila jsem uz 5 let. To je fajn, ze se ti libej.

13:39:01 - otázka od: jozef ahoj lucka: prajem ti vela uspechov a nech sa ti dari aspon ako doteraz.Chcem sa opytat co momentalne chystas nove? Za vami jsem prijela s Boomerangem, protoze spoustu pisnicek neznate. Ale doufam, ze brzy spoznate :)

13:39:33 - otázka od: Taja Ahoj Lucka. Si fajn kočka. Obdivujem Teba a taktiež aj Tvoju tetu Helenku. Ste obidve skvelé. Páčil sa mi Váš vzťah ešte predtým, keď Helenka sa ešte nepoznala s tým svojím. Michal? Hhm...Ale to vôbec nie je podstatné, ako sa volá. Teraz sú Vaše vzťahy ešte stále naštrbené? Bola by som veľmi rada, keby sa zmenili k dobrému. Veď predsa nemôže jeden chlap také niečo dokázať aby dve rozumné baby kvoli nemu boli proti sebe. /Aspoň to tak píše bulvár/ Držím Ti prsty. Nech sa ti darí. Dekuju moc, taky doufam :)

13:40:34 - otázka od: Ricrdo Ahojko chcem sa ta spytat ci sa nechystas nakrutit nejaky podobny film ako boli SNOWBORDACI??? Diky MOC Risko Uz se stalo. 22.2. ma v Praze premieru film Kvaska. Mrkni na www.kvaska.cz. Je to film Miriam Landovy, a hudbu slozil Dan Landa.

13:41:25 - otázka od: Domca Ako sa mas? Planujes nejaky dalsi album? co priatel? Paci sa Ti Slovensko? Si super spevacka Dekuju, mam se hezky. Pritel - zatim zadna vazna vec :) A na dalsim albu uz makam.

13:42:12 - otázka od: Katka Lucko, prosím, nemůžu se dočkat další desky - kdy ji tak můžeme očekávat? Bude v roce Bonda nebo později? Díky, mám Tě moc ráda a držím palce do dalších Tvých činností! A jakto, ze pises cesky? :) V 07 desku asi stihnu. Asi urcite :)

13:42:58 - otázka od: Tana Ahoj Lucka.+Co teraz momentalne robis na Slovensku,PA.PA.Vyyeras vyborne 4o preto robis< Kde jsi me videla? :))) Nazpivavam tu duet a uz se mi taky styskalo. To proto jsem tu

13:43:49 - otázka od: Martin Ahoj,Lucia.Ty si moc fajn,obdivujem tvoj sposob zivota ,lebo aj ja tak zacinam zit.Tvoja aktivita,pozitivne myslenie,charizma sa mi velmi paci.Pisal som Ti pred Vianocami ,Vianocne a novorocne blahozelanie...Mam 29r.,som z KE.Posielam Ti sladku pusu ,ktoru Ti da motyl,ktori Ti sadne pred PC,na ktorom pises... Cmuk, Martin. Tak, Martine, motyl se tady prohani a je jak z pohadky. Diky

13:44:23 - otázka od: Lenka Ahojky Lucka, nechcea by si sa uz usadit a vychutnavat si zivot aj z inej perspektivy? INAK SI SUPER, PRAJEM TI VSETKO NAJ :)) Co te napada? Usadit se? Ty blaho :)

13:45:04 - otázka od: Janka a čo hovoriš na naše kapelky,poznaš ich..napr.IMT,Peha,NoName?? A čo české kapelky , ktoré ti režú?dakujem Mam rada melodicky pisnicky a to je presne jejich domena. Takze jo, mam rada

13:46:12 - otázka od: Eva Ahoj Lucka, srdečne Ťa pozdravujem...Si perfektná, super, držím Ti palce aby sa Ti aj nadalej tak a este lepsie darilo ako doteraz,Velmi ma potešilo Tvoje umiestnenie v Českom slávikovi, lebo Ti si to zaslúžiš!!!Pod viannočným stromčekom som si našla Tvoje nove DVD a velmi ma potešilo..Ježiško presne vedel čo mi spravi radosť:-).. Nech sa Ti darí a aj nadalej pre nás prinášaš tak krásne a pohodové pesničky do každej nálady...Ked mi je smutno a zapnem si niektoru z tvojich veci, vždy mi niečo povie a naplní ma novou energiu,,,:-) pesnička Vitr je fakt baječná..Chcem sa spýtať, kedy najbližšie sa môžme tešiť na Tvoj nový album,,,Dik a nech sa Ti tu u nás páči a drž sa!papa Evo, pisnicky z Kliperangu jeste potrebujou chvilku, aby se predstavily u vas na Slovensku. Hned pak vyjde deska

13:46:38 - otázka od: Marta Ahoj Lucka. Si moja obľúbená speváčka a si veľmi sympatická.Mám ťa rada drž sa. Prajem ti pevné zdravie a dobrého mladého muža,ktorý by ťa miloval celý život. I tobe takovyho preju :)

13:47:36 - otázka od: lienka ahoj Lucka, môžem sa spýtať, že akú vysokú školu si skončila a kedy? alebo ešte študuješ? dakujem za odpoveď a nech sa Ti darí, rada počúvam tvoje pesničky papka a pekný dnk loni jsem dokoncila filozofickou fakultu v Praze. Takze jsem pani doktorka :)

13:48:23 - otázka od: jana ahoj luci. ako sa mas? nechystate sa s divadlom alebo s muzikalom niekedy do bratislavy? si este stale vegetarianka? Za chvilku jdu na stejk. Takze nejsem :) Ale bylo to fajn

13:48:40 - otázka od: dubravka Ahojky Lucinko,ako sa ťa dotkla dnešná smutná sprava o K.Svobodovy...? Je mi smutno :(

13:49:38 - otázka od: Dana Ahoj Lucinka.Mas priatela Kamosu mam hodne, ale takovou tu super vaznou zamilovanost nee :)

13:50:11 - otázka od: motylik Ahoj...Si fajn speváčka a aj nový album Boomerang ma celkom zaujal...Nechystáš sa vydať nejakú výberovku hitov? Ted chci delat novy pisnicky. Vyberovku az budu babicka :)

13:51:04 - otázka od: Lucka Ahoj lucka, chcela by som ta spytat, so v najblizsej dobe pripravujes, kde by sme ta mohli uvidiet? Letos prijdou do kin tri filmy, mezi nima i Bathory a ta je jeste vic vase nez nase

13:51:42 - otázka od: sandra ahoj pocuvam ta uz od prveho cd co si vydala si super prajem ti vela uspechov:D Dekuju moc, ja uz myslela, ze jste na me pro SuperStar zapomneli. chichichi

13:52:22 - otázka od: Lenka Ahoj Luci...teda jen zírám jak se nádreně rozvíjí tvoje kariéra ;-)) držím ti palečky a vždycky tě budu podporovat-to mi věř!!Protože neznám žádnou zpěvačku s tak sametovým hlasem...Měj se krásně a užívej každé minuty života.. Tak to reknu pani profesorce zpevu. Bude mit radost jako ja. Dekuju

13:53:13 - otázka od: dora Ahoj, Lucka, dnes je v BA fujavica.... vies, co to je? A poznas tiez cucoriedky a .... vobec, rozumies slovenskemu jazyku? Mnoho Cechov uz zial necita po slovensky, mnoho Slovakov necita po cesky...nepoznaju vyrazy a slova druheho jazyka. Ako je to s Tebou? Zaskocilo Ta nejake nase slovo? Pekny den a dobru naladu Ti zela Dora Neznala jsem "vankusik". To je hezky slovo. Tobe taky dobrou naladu :)

13:54:03 - otázka od: Richard Ahoj Lucka, celkom sa mi pači tvoja hudba, hlavne tvoja staršia tvorba. Chcel by som sa spýtať , ktorá scéna sa Ti najviac páčila z filmu Snowboardáci :) ? Ta na zachode. Tocila jsem ji hned jako prvni a rikala si: "Proboha, kam jsem se to dostala" :)) Byla to sranda

13:54:30 - otázka od: monroe Lucka, aky mas teraz vztah s tetou Helenou? Uz asi ani zadny... Ale to uz prece vite :)

13:55:31 - otázka od: Maros - Preco si mala na Silvestra na Vaclavskom namesti len jednu pesnisku a potom si hned bez slova odisla prec z podia? Taky Peter Muk mal aspon 10, vystupil dva krat v priebehu noci a nieco povedal aj divakom. Pri tebe som mal pocit, ze si tam len odspievat ako povymnost a potom rychlo utekat prec. - Budes mat niekedy nejaku autogramiadu alebo stretnutie s fanusikmi? - O textoch svojich pesniciek sa aj rozpravas s textarmi, ci len zviknes odspievat co ti napisu? To bych moc rada, ale kazdy mel jiny prostor. Kdyz se s vami muzu setkat, tak to vzdycky udelam. Protoze me to bavi

13:56:25 - otázka od: Lila Ahoj,Lucka si velmi fajn,chcela by som sa spytat kedy navstivis Kosice?A co vravis na nezmyselnu smrt skveleho Karla Svobodu? Prajem vela uspechov a pekny den Do Kosic prijdedu 9.2. a tusim, ze tam mam vystoupeni na diskotece. Tak se tam treba uvidime

13:57:06 - otázka od: dasa Ahoj Lucka. Chcem sa ta spytat, co vravis na pocasie vonku. Mas rada sneh? Fouka silenej vitr!!!! Malem me to odfouklo, ale je to lepsi nez krupobiti

13:57:49 - otázka od: Ja ako sa Ti tocili Posledne prazdniny? Tys to videl? To bylo perfektni. Hlavne Queen Latifah. Moc ji obdivuju

13:58:18 - otázka od: Jarka Ahoj Lucka, mám 7-ročnú dcérku Katku a tá je do Tvojich piesní zbláznená, Vítr u nás letí skoro stále. Prajem Ti veľa takých fanúšikov ako je Katka a určite veľa, veľa úspechov a aby si mala vždy na tvári ten tvoj úsmev. Ahoj Ahoj Jarko, moc Katku pozdravuj :)

13:58:46 - otázka od: Sandy-man Ahoj Lucinko, chci se Tě jen zeptat, zda přijdeš 3.2. na tvé promítání klipů, které pořádá tvůj fanklub. Díky za odpověď. Nesmírně by mě to potěšilo :)Vašek Ahoj, neprijdu, protoze hraju Excalibur :(

13:59:26 - otázka od: miso Ahoj Lucka, s kym tu dnes si? Chcem sa len spitat, ci nepotrebujes odvoz? Velmi rad ;) Jsi moc hodnej, ale je o me perfektne postarano. Priste se ozvu! :)) Diky

14:00:03 - otázka od: anny ahojky:) chcem sa spýtat co budes mat nove na slovesku kde by sme ta mohli vidiet.dakujem..a inak vyrastala som na tvojich kazetach..dakujem:) Nejdriv tu pobezi klipy a pak snad i nejaky koncert. Doufam :)

14:00:43 - otázka od: Anicka Ahoj Lucka,pozerala som Udelam Cokoliv. Skutocne si sa nebala tych hadov? Bala. A jak! Ale Gracian uz se vratil z Berlina a ta chvilka strachu za to stala :)

14:01:38 - otázka od: Janko Cau Lucka, vsetci Ta tu chvalia, nikto nic nevycita, nie je Ti to neprijemne? Mne by asi bolo, mala by si si najst na sebe nejaku chybicku a patricne ju prezentovat, aby si neposobila tak dokonalo... Ono to neskor aj prestava byt pritazlive, tak bacha, kym je cas ;-) To mas asi pravdu, ale ja ty chyby vidim sama. A tak mam na cem makat. Neni to tak lepsi?

14:01:59 - otázka od: Milan G. Lucia si o nicom tak ako tvoja stara teta ktora tu strasi uz od komunistyckych cias a vylepsuje sa plastikami trapne :-) Taky ti preju pekny den :)

14:02:51 - otázka od: Danka Ahoj Lucka. Tvoje pesnicky maju naozaj nieco do seba. Si dobry a charizmaticky clovek. Drzim palce, prajem vsetko len to najlepsie.Mas nejaké zvieratko?Tvoj oblubeny film? U nasich mame novyho pejska. Je to kokrik. Vypada jak medvidek. A nejvic si hraje s nasima kockama. Jsou z nej uplne hotove :)

14:03:50 - otázka od: Jenda Mne sa zdá ako by ste sa vytrácali zo speváckej scény. Dlho o Vás nebolo počuť. Plánujete presedlať na herectvo, popr. čomu sa chcete v budúcnosti venovať? Hodne jsem pracovala v Cechach. Ted mi volali, ze je tam Boomerang nejprodavanejsi deskou roku. Takze moc diky za prizen vsem

14:04:27 - otázka od: Janci Lucka, ako to robis ze vzdy vyzeras v pohode? :) verim ze s tebou po boku musi byt super :) Hooooodne rada se smeju. A kdyz me nekdo stve, tak utikam pryc. Jak to delas ty?

14:05:06 - otázka od: peter lucka, chodis na tu stranku tvojho fanklubu?? ako casto tam si? mam Ta rad!!! jasne, ze tam chodim :) Jsou tam fajn lidi.

14:05:47 - otázka od: Petr Lucka,zdravím ťa,len jedna otázka - nie si príliš chudá ???? Lebo mne fakt tak pripadáš.V Snowbordákoch herecký talent síce šiel bokom ale tá tvoja postava bola straaaaasne chudá.... Fakt?? Tak to musim talentovat v nejakym jinym filmu :)

14:06:09 - otázka od: tt sprcha alebo vaňa? mydlo. kokosovy :)

14:07:08 - otázka od: quechua caw Lucka....co sa ta tak spytat??? mas sa? ..uz viem co, najzaujimavejsie miesto ake si kedy navstivila? daj nejaky typ....prajem vsetko bre a prijemny zvysok dna...ja sa idem ucit dalej, skuskove, to poznas...pa, misko Tak drzim palce. Mam rada Londyn, rada bych se nekdy mrkla jeste vic na sever

14:07:48 - otázka od: Dana Lucka, želám Ti všetko dobré do začínajúceho sa roka! Mám otázku: Aké bolo nakrúcanie filmi Bathory? Narocny jak blazen. Tocilo se v zime a ve snehu. Brrrrr

14:08:19 - otázka od: Jitka Nechceš si zase nechať narásť dlhé vlasy? Az me tohle prestane bavit a budu chtit byt za holku, tak jo :)

14:08:39 - otázka od: tt kokosový? taký som kupila našmu psikovi :o) Vyborna volba! Ten se ma :)

14:09:17 - otázka od: Renata Ahoj Lucka. Chcem sa Ti len poďakovať za skladbu Páže, ktorá je najobľúbenejšou pesničkou mojej 4-ročnej dcéry Ninky. Vie ju takmer naspamat a bola by schopna ju počúvat a spievať snaď donekonečna. Takže ešte raz vďaka a želám Ti veľa šťastia. Tak ted zkuste Nince pustit Branu zazraku. Ta by se ji mohla libit

14:09:58 - otázka od: Lena Ahoj Lucka,uz davnejsie som videla v CT male dievcatko hrat na klaviri so svojim otcom. To male dieta si bola ty a bola si skvela.A potom si povyrastla a stala sa z Teba Super spevacka. Velmi sa mi pacis a drzim Ti palce v Tvojej kariere. Lena To je na zivote nejhezci. Ze rosteme. Vsichni :)

14:10:26 - otázka od: Tatiana ahoj Luci,si super spevačka ,herečka ale hlavne ako osoba,ktorej nemizne úsmev .Prajem ti ešte vela úspechov,ale aj vela lásky,lebo bez nej sa žiť nedá.mam pol ročnú dcérku a už jej púšťam Tvoje pesničky.Krasny den Ti želám. Vam taky. Tak at moc nebreci :)

14:10:47 - otázka od: Dylo Mas rada more?Ja planujem ist toto jaro na KUBU, no nemam ist s kym,neukeciam ta? :) Ty se mas! Ja ted nemuuuzu :)

14:11:30 - otázka od: Jojo Ahoj Lucka :)) Ďakujem za krásne pesničky z tvojho posledného albumu... Mne sa najviac páči Vítr a Markytánka. Ktorú pesničku máš najradšej ty? A chystáš sa niekedy aj do Martina, alebo Žiliny? Ďakujem. Veľa úspechov ;-) Markytanka je moje favoritka a taky mam hodne rada Muze se stat. Ta mi pomaha :)

14:12:02 - otázka od: PETER Cau Lucka ty si vazne tu??No to mas co robit,odpovedat tolkym fanusikom...Ale je to mile od teba...Neviemco by som sa ta spytal a hovadiny sa nejdem pytat,,,,tak ti prajem pekny den a drz sa..papa Fakt som tu :) A bavi me to s vama. Fakt fakt fakt

14:12:42 - otázka od: Rado Ahoj Lucka...nevies prosim ta kolko je hodin?? :)) Hodne, jako vzdy :)

14:13:10 - otázka od: nori ahoj lucka, raz som o tebe citala, ze nemas doma televizor, uz si si nejaky kupila, alebo stale nemas na telku cas? a je to vobec pravda ? Uz ho mam!!!!!! A je to super. Koukam na MTV

14:13:40 - otázka od: Jožka Luci,moc ti fandim, máš nádherné prsia, nerozmyšlala si o Playboyi? Jak to sakris vis? :)))

14:14:09 - otázka od: Radúz Luci mas nejakeho psika??a co auto??mas nejake? :)) Jezdim vlakem a chodim pesky. To miluju. Auto nemam a asi mit nebudu :)

14:14:35 - otázka od: niko no fajn uz som pisal asi 5 správ a ani na jednu som nedostal odpoved. tak vdaka Teeeeda. Tak ted. Diky :)

14:15:39 - otázka od: monroe Chystas sa v lete niekde na dovolenku a ktora je tvoja vysnivana krajina kde by si sa chcela ist pozriet? V lete budu hrat Desdemonu na Hrade na Letnich Shakespearovskych slavnostech. Takze zadna dovolena. Ale tohle je lepsi

14:16:24 - otázka od: Rudi Rudi-Lucka ako prežívaš že si uspešna a maš uspechy ako speváčka ako herečka ...a take reči že si chuda a podobne neviem Ja ako sa dívam tak sa dívam ja na tebe chybu nevidím ....aj keď ta nepoznám ale ked sa človed smeje je šťastny a dobrý a to ty si určite.....pekny deň To je nejpozitivnejsi zprava dnesniho dne :) Diky moc. Ted mam chut pracovat jeste vic!

14:17:30 - otázka od: niko lucka kedze nemas priatela nechcela by si zavitat smerom na juh slovenska konkretne rimavska sobota? jeden napadnik by sa tu urcite nasiel. :) Tak ted jsem se uklidnila... Dekuju moc, ale zitra musim do Prahy. Ach jo :)

14:18:09 - otázka od: Mirko Ako si vysoka? 168 cm a asi uz musim jit. Tak jeste posledni dva mejly

14:20:01 - otázka od: jojka Ahoj uz som sa ta dvakrat pytala ci vies ze ti je velmi podobna herecka zo serialu Krok za krokom ktoru si dabovala ta El :)..a este som chcela vediet ci je Vojta Kotek aj v skutocnosti taky pekny a vtipny ako vo filmoch :) dakujem Vojta je perfektni a Al z Kroku za krokem je asi skvela holka. Rada jsem ji dabovala. Ted vyjde DVD Let´s dance a ta hlavni hrdinka byla taky moc moc moc sikovna. Takovy holky jsou super

14:21:31 - otázka od: Katka Ahoj Lucka, ktora pesnička sa tebe najviac páči z platne Boomerang? dakujem za odpoved, pekny den ti prajem Vsechny na ktery byly klipy a i ty dalsi, na ktere se nedostalo :) A ja uz fakt musim jiiiiiiiiit. Bylo to s vama super a tesim se priste :)

14:22:22 - otázka od: Petiacik ahoj Lucka, si fakt super nejaky secret recept na to ze na co siahnes to sa podari? ...dufam ze sa soon dockame tvojho koncertu v SR,vsetko dobre!!! Tak jo, tak jeste jedna. Mejte hodne snu. Nektere se splni, nektere ani nemusi... Pak je zivot fajn. Ahoooooooooooooooooooj :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu