Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zuzana Haasová vyzerá mladistvo aj vďaka IEM

Expertka na estetickú medicínu Alena Pallová ošetruje herečku Zuzke Haasovej výraznú vrásku v medziobočí. Zobraziť galériu (14)
Expertka na estetickú medicínu Alena Pallová ošetruje herečku Zuzke Haasovej výraznú vrásku v medziobočí. (Zdroj: IEM)

Obľúbená slovenská herečka Zuzana Haasová síce má mladistvý výzor v génoch, no rada si občas pomôže aj estetickými zákrokmi. Sympatická blondínka sa netají tým, že využíva služby Inštitútu estetickej medicíny v Pezinku, ktorý vedie známa lekárka Alena Pallová.

„Ako herečka potrebujem mimiku, takže mi toho u Alenky nerobili veľa. Keď som mala doma zlú situáciu a veľmi som schudla, citlivo mi vyhladila nosovo-ústne vrásky,“ vysvetlila Zuzana. „Absolvovala som ošetrenie kyselinou hyalurónovou a po pôrode tiež chodím na LPG, vďaka čomu sa zmierňujú prejavy pomarančovej kože. Pravidelne podstupujem kyslíkové omladenie, čo osvieži pleť a odstráni švrnky a jazvičky,“ dodáva.

Zuzka Haasová bola po tehotenstve pravidelnou klientkou ambulancie redukcie váhy v IEM a aj vďaka tomu schudla neuveriteľných 28 kíl.
Zobraziť galériu (14)
Zuzka Haasová bola po tehotenstve pravidelnou klientkou ambulancie redukcie váhy v IEM a aj vďaka tomu schudla neuveriteľných 28 kíl.  (Zdroj: IEM)

Načo množstvo krémov?

Zuzane záležalo predovšetkým na tom, aby mohla tvárou pohybovať aj naďalej tak, ako predtým. To sa podarilo – herečka síce navonok vďaka zjemneniu vrások omladla, no ani jej okolie neprišlo na to, v čom to je. „Ani si to nevšimli, bolo to robené veľmi citlivo,“ zhodnotila herečka, ktorá na doktorke Pallovej oceňuje najmä to, že človeku žiaden zákrok nevnucuje.

 „Je tam veľmi príjemné prostredie a Alenka je veľmi milá žena,“ opisuje. Podľa nej hlavná výhoda estetických zákrokov spočíva v tom, že sú akousi skratkou. „Načo si kupovať množstvo krémikov, keď sa to dá riešiť takto?“ zhrnula. 

Alena Pallová ako prvá v Európe vlastní špičkový laser Lumenis M 22.
Zobraziť galériu (14)
Alena Pallová ako prvá v Európe vlastní špičkový laser Lumenis M 22.  (Zdroj: IEM)

Alena Pallová Zuzke pomohla s radosťou. „Zuzka vie vytvoriť skvelú atmosféru, takže sa z nej ako z klientky veľmi tešíme. Mladosť a radosť z nej prirodzene vyžarujú a my v IEM sa len snažíme podčiarknuť to,“ uviedla. Najnovšie si na nej vyskúšala špičkový laser Lumenis M 22, ktorý si pochvaľujú aj celebrity ako Peter Kočiš, Veronika Husárová či Michaela Čobejová. 

Jedinečný laser Lumenis M 22 si môžete vyskúšať v IEM.
Zobraziť galériu (14)
Jedinečný laser Lumenis M 22 si môžete vyskúšať v IEM.  (Zdroj: IEM)

O  Inštitúte estetickej medicíny:

Inštitút estetickej medicíny je luxusné medicínske zariadenie poskytujúce komplexný servis v oblasti krásy a zdravia. Inštitút sídliaci v Pezinku vykonáva široké spektrum zákrokov z oblasti plastickej chirurgie, cievnej dermatológie, korektívnej dermatológie, laserovej dermatológie a redukcie hmotnosti. Ponuku dopĺňa medical spa a beauty salón. Zákroky zabezpečuje skúsený tím lekárov a zdravotníckeho personálu vedený Alenou Pallovou, ktorý využíva najmodernejšie technické vybavenie. O kvalitách služieb IEM sa presvedčilo už mnoho známych osobností zo sveta šoubiznisu. Viac o IEM nájdete na stránkach: https://www.facebook.com/InstitutEstetickejMediciny a www.iem.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu