Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Superkraj: Prepadák za 30 miliónov

Estévečka až na pár výnimiek nestavila na príliš známe tváre. Zobraziť galériu (3)
Estévečka až na pár výnimiek nestavila na príliš známe tváre.

BRATISLAVA - Na obzore je ďalší projekt Slovenskej televízie odsúdený na obrovský neúspech!

Po trojmesačnom mordovaní tučkov v chudnúcej šou SuperTelo prichádza verejnoprávna televízia s ďalšou „super“ šou, v ktorej sa bude hľadať najlepší kraj Slovenska. Hoci doň estévečka vrazila obrovské peniaze, námet pripomínajúci televízne súťaže z čias socializmu, zbierka druhotriednych celebrít a zanedbateľná cena pre víťaza však svedčia o tom, že to bude jeden veľký prepadák!

„Rozpočet vyjde približne na tridsať miliónov korún,“ potvrdil pre Nový Čas hovorca Slovenskej televízie Peter Kavecký. Napriek obrovskému balíku, ktorý je o dve tretiny menší, ako estévečka vrazila do najúspešnejšieho projektu všetkých čias Slovensko hľadá SuperStar, sa zo šou s najväčšou pravdepodobnosťou stane obrovský prepadák.

Osemdielna zábavno-súťažná relácia, ktorú bude moderovať bývalý spíker Fun Radia Slávo Jurko (30), štartuje na obrazovkách verejnoprávnej televízie už zajtra večer. V šou Superkraj budú televízni diváci voliť najlepší slovenský kraj. Súťaže o naj... kraj, podnik alebo hutu však boli populárne tak tesne pred novembrovou revolúciou. Každý z ôsmich krajov bude v šou zastupovať päť ľudí, pričom jeden z nich bude známa tvár. Estévečka však z väčšej časti stavila na druhotriedne celebrity, prípadne takmer neznámych ľudí, ako napr. Tibor Hlista, Katarína Žitniaková, Roman Volák či Mirec Babjak, ktoré k obrazovkám asi veľa divákov neprilákajú. No zároveň sa na šou ani príliš nenabalia. „Dostaneme päťdesiattisíc,“ tvrdila na tlačovej besede jedna z účinkujúcich Iveta Malachovská. Jej slová vzápätí vyvrátil bývalý hokejista a tanečník Jozef Golonka: „Dostaneme len pár tisíc.“

A smiešna je aj suma, ktorú získa víťazný kraj - do kasy vyššieho územného celku pribudne „len“ milión korún. Pritom víťazi rôznych reality show dostávajú od desať miliónov vyššie. A to je suma pre jedného. Milión za výhru titulu Superkraj si, obrazne povedané, bude musieť medzi sebou rozdeliť niekoľko tisíc ľudí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu