Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Keith Urban podvádzal Nicole Kidman

 S modelkou spodnej bielizne Amandou Wyatt sa Keith Urban oddával neviazanému sexu a alkoholovým orgiám až do svadby s Nicole. Zobraziť galériu (8)
S modelkou spodnej bielizne Amandou Wyatt sa Keith Urban oddával neviazanému sexu a alkoholovým orgiám až do svadby s Nicole.

NEW YORK - Nicole, koho si si to zobrala?! Podvádzal ťa celý čas, ako ste spolu chodili a klamal o svojej závislosti.

To tvrdí o manželovi austrálskej herečky Keithovi Urbanovi (39) americká modelka Amanda Wyatt (23), ktorá s ním údajne spávala až do jeho svadby s Nicole. Herečke tvrdil, že je čistý, no i naďalej sa tajne oddával alkoholu a drogám.

„Si posledná žena, ktorú som ochutnal. Chcem byť opäť v tebe. Túžim sa ťa dotýkať,“ takéto esemesky posielal údajne Keith Urban Amande v čase, keď už bol zasnúbený s Nicole. Hudobník a modelka spolu randili od apríla 2004, no ich horúce stretnutia neprestali ani po tom, ako začal chodiť s austrálskou herečkou. Tajne sa spolu stretávali aj trikrát do mesiaca v jeho nashvillskom byte.

„Pri milovaní nikdy nepoužíval ochranu. Páčilo sa mu, že ho nezaťažujem rečami o svadbe a deťoch,“ hovorí americká modelka spodnej bielizne. Amanda tvrdí, že Keitha, ktorý sa v súčasnosti lieči zo závislosti od alkoholu, videla len málokedy triezveho. „Stále do seba lial jeho obľúbenú whisky a užíval drogy. Cez deň pracoval, no bourbon tiekol prúdom. V noci si dával extázu a koks. Žúrovali sme v jednom kuse,“ pokračuje Amanda o svojom búrlivom vzťahu s Keithom. „Nechcela som sa do neho zamilovať, ale boli sme spolu celý čas, ako chodil s Nicole - až do mája 2006,“ ukončila modelka svoju šokujúcu spoveď.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu