Streda12. jún 2024, meniny má Zlatko, zajtra Anton

Beyoncé Knowles: Klame o svojom veku?

Beyoncé Knowles Zobraziť galériu (12)
Beyoncé Knowles

LOS ANGELES - Americká speváčka Beyoncé Knowles si možno ubrala zo svojho veku sedem rôčkov.

Bývalá členka dievčenskej skupiny Destiny´s Child vždy tvrdila, že sa narodila 4. septembra 1981. Internetová stránka MediaTakeOut.com však zistila, že Beyoncé nemá 25, ale 32 rokov. Speváčka to vzápätí poprela. Kde je teda pravda?

Zlomyseľníci z MediaTakeOut.com zverejnili časť záznamov texaského zdravotného úradu so zoznamom všetkých detí narodených v tomto štáte v roku 1974. Na zozname sa prekvapivo objavuje aj meno Beyoncé Giselle Knowles - narodená 4. septembra 1974. Zo záznamu teda vyplýva, že krásna speváčka má 32 rokov, a že nás tak trochu zavádzala.

Na jej obranu sa okamžite ozvala ďalšia internetová stránka. Tmz.com s odvolaním sa na dôveryhodné zdroje tvrdí, že dôveryhodnosť texaského dokumentu nemožno overiť, a že to rozhodne nemožno považovať za oficiálny záznam o narodení. Títo novinári zároveň zistili, že Beyoncé študovala v rokoch 1997 až 2000. Keby sa bola narodila v roku 1974, na vysokú školu by musela ísť až ako 23-ročná.

Pôvodca chýru MediaTakeOut.com pritom stále tvrdí, že pravosť svojho dokumentu si overil. Nevyzerá vraj ako falzifikát. Speváčkin právnik tieto chýry popiera, ani Beyoncé vraj netuší, ako vznikli. Tak kde je pravda, Beyoncé? Ukážeš nám rodný list?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu