Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Courtney Love: Kurta som nemilovala!

Courtney tvrdí, že Kurt bol dobrý priateľ, ale násilník. Zobraziť galériu (10)
Courtney tvrdí, že Kurt bol dobrý priateľ, ale násilník.

LOS ANGELES - Keď si spevák Kurt Cobain († 27) v roku 1994 strelil do hlavy, išla zošalieť od smútku. Stala sa slávnou vdovou po slávnom spevákovi.

Bol však žiaľ Courtney Love skutočný alebo predstieraný? Dnes tvrdí, že Kurta neľúbila a jej jedinou láskou v živote bol hollywoodsky herec Edward Norton...

Courtney bola za Kurta vydatá dva roky a mala s ním dcérku Frances Bean (12). Pripúšťa síce, že spevák legendárnej Nirvany bol jej „najlepším priateľom, akého som kedy mala“, no pritom bol nedôveryhodný a násilný. „Myslím, že ma miloval. Ale ak máte do činenia s človekom, ktorý je brilantný, ale zároveň trpí, musíte čeliť rôznym nepríjemnostiam,“ opísala ich manželstvo 42- ročná speváčka skupiny Hole. Keď sa Kurt v apríli 1994 zastrelil vo svojom dome v Seattle, ostala Courtney sama s dvojročnou Frances.

Neskôr sa zaľúbila do herca Edwarda Nortona a chodila s ním dva roky. „Bol oveľa lepším otcom malej Frances, ako bol kedy Kurt,“ priznáva Courtney. V roku 1998 sa však pár rozišiel. Výstredná blondínka nedávno priznala, že jej je za Nortonom dodnes ľúto a stále ho považuje za najväčšiu lásku svojho života. Vdove po Cobainovi sa jeho fanúšikovia za toto oneskorené vyznanie určite nepoďakujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu