Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Martin „Pyco“ Rausch si okrem moderovania aj zatancuje

Martin Pyco Rausch Zobraziť galériu (6)
Martin Pyco Rausch

Vyhlásením výsledkov počas slávnostného galaprogramu v Sibamac aréne v NTC, Bratislava už tradične vrcholí ďalší ročník ankety o najobľúbenejších interpretov slovenskej populárnej hudby.

Anketu SLÁVIK 2006 aj v tomto roku organizuje Produkčný dom FORZA v spolupráci s agentúrou OKLAMČÁK Production a TV MARKÍZA. Na tohtoročnom Sláviku uvidia diváci viacero jedinečných hudobných čísel, ktoré boli pripravené špeciálne len pre túto príležitosť. Pyco, Dara Rolins a Laci Strike Street Dance Academy, Richard Müller Band, Vidiek a Jana Kocianová, Robo Grigorov, Desmod, Pavol Hamel, Peter Cmorik. To je len zlomok mien, ktoré budú vystupovať na galaprograme v priamom prenose TV Markíza v sobotu 2. decembra 2006 o 20.00 hod. Pre verejnosť sú v predaji už len posledné vstupenky na státie za cenu 149,- Sk v sieti Ticketportal, limitovaný počet lístkov na sedenie bol vypredaný v priebehu dvoch dni.

Anketa SLÁVIK 2006 sa vyhlasuje v troch hlavných kategóriách: spevák, speváčka a skupina. Okrem toho budú dekorovaní aj Skokan roka, Objav roka a Rádioslávik pre najvysielanejšieho domáceho interpreta. Svoje minuloročné prvenstvo v hlavných kategóriách budú obhajovať Miro Žbirka, Zuzana Smatanová a Elán. Súčasťou ankety je aj hlasovanie o „Slameného slávika“, ktorý je definovaný ako najväčšie sklamanie roka v absolútnom počte hlasov. Aj v tomto ročníku vyhlásil denník Nový Čas anketu o Hit roka 2006, zároveň budú jeho čitatelia hlasovať aj o „Metle roka“, ktorú pridelia najhoršie oblečenej domácej hviezde.

Rátanie hlasov z hlasovacích kupónov a ich následné zrátanie s SMS hlasmi realizuje špecializovaná počítačová firma pod dohľadom notára. Ten overí správnosť výsledkov a v zapečatenej obálke ich odovzdá štatutárnemu zástupcovi organizátorov. V priamom televíznom prenose TV Markíza sa verejnosť dozvie aj mená oboch výhercov finančnej prémie vo výške 150 000,- Sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu