Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nedvěd (60) šokuje: Zasnúbil sa!

Honza Nedvěd požiadal Pavlínku o ruku v klenotníctve, kde jej kúpil zásnubný prstienok. Zobraziť galériu (4)
Honza Nedvěd požiadal Pavlínku o ruku v klenotníctve, kde jej kúpil zásnubný prstienok.

PRAHA - Na prechádzku si vyšli ako milenci, domov sa vrátili ako snúbenci!

Jeden z najznámejších českých folkových spevákov Honza Nedvěd požiadal 24. septembra - presne v deň svojich 60. narodenín - svoju mladučkú priateľku Pavlínku (25) o ruku.

Exkluzívne to Novému Času potvrdil sám Nedvěd, pre ktorého je mladá partnerka zároveň aj múzou: „Prišlo to skutočne náhle. Zrazu som cítil, že jej musím povedať, čo pre mňa znamená, a že som jej veľmi vďačný za všetko, čo pre mňa robí.“

„Našiel som presne taký prstienok, ktorý vyjadroval, čo k Paulínke cítim. Jej telo je pre mňa ako záhon zakvitnutých ruží,“ rozplýva sa nadšením muzikant. Honza Nedvěd nikdy netajil, že má v mladučkých kráskach záľubu. S Pavlínkou sa pozná už takmer päť rokov, no ich vzťah prešiel aj mnohými úskaliami. Nedvěd sa totiž pred tromi rokmi zaplietol s vtedy len 16- -ročnou Luciou. Aj túto avantúru mu Pavlínka odpustila a v septembri to boli už 3 roky, čo sú spolu šťastní.

Napriek prekvapivo rýchlym zásnubám svadbu zatiaľ neplánujú. „Neviem, kedy bude svadba. No určite bude rovnako spontánna ako zásnuby! Chcem, aby sme nič neplánovali, nech to prichádza prirodzene,“ prezrádza spevák.

Toto je už druhý darček, ktorý mladá plavovláska od svojho priateľa dostala. K 25. narodeninám, ktoré tiež oslávila v septembri, jej Honza Nedvěd daroval skladbu. Nezabudol však ani na svojich fanúšikov a aj pre nich pripravil špeciálny vianočný dar. Na 14. decembra plánuje v bratislavskom Istropolise vystúpenie pod názvom Vánoční přání Honzy Nedvěda. Práve na tomto koncerte chce oficiálne prezradiť aj svoje zasnúbenie s Pavlínkou...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu