Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Abstinent Mojsej: Na Prednej Hore je nežiaduci!

Braňo Mojsej Zobraziť galériu (2)
Braňo Mojsej

KOŠICE/PREDNÁ HORA - Abstinujúci alkoholik Braňo Mojsej (39), ktorý nemá problém otvorene rozprávať o svojej niekdajšej záľube v popíjaní.

S divákmi markizáckej šou Nora a Braňo sa chcel dnes podeliť o zážitky zo svojej liečby a ukázať im, ako to za múrmi protialkoholického centra vyzerá. Zamestnanci Prednej Hory však svojmu niekdajšiemu klientovi pribuchli dvere pred nosom a dali mu jasne najavo, že do liečebne má vstup zakázaný!

Predná Hora, kde bol spevák z košického Pereša kedysi pravidelným hosťom, a kde sa zo svojho „úletu“ liečil naposledy vlani v novembri, je preňho teraz nedobytnou pevnosťou! „Nebolo mi umožnené vstúpiť na Prednú Horu,“ prezradil sklamaný Mojsej. Divákom markizáckej šou Nora a Braňo chcel pritom len ukázať miesta, kde prežil peklo protialkoholického liečenia.

„Ja som nechcel snímať pacientov, chcel som len ukázať, ako to vyzerá vo vnútri, či nafilmovať posteľ, na ktorej som spával,“ vysvetlil Braňo túžbu dobrovoľne sa vrátiť medzi múry odvykacieho ústavu. So štábom markizáckej šou sa však dovnútra nedostali. Ich snaha sa skončila pri bráne ústavu. Košický milionár však tuší, čo je zrejme kameňom úrazu: „Upozornil som na to, že na Prednej Hore sa chystá privatizácia a veľmi rýchlo sa liečebňa môže zmeniť na wellness centrum pre novodobých zbohatlíkov. A zrejme preto ma nepustili dnu,“ domnieva sa.

Či je to skutočne tak, to sa Novému Času zistiť nepodarilo. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ povedala asistentka riaditeľa ústavu, ktorý nebol prítomný. Mojsej sa preto v dnešnej časti kontroverznej šou na Markíze „pochváli“ len posteľou v psychiatrickom centre, ktoré je pohotovosťou pre alkoholikov, drogovo závislých a gamblerov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu