Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Daniel Craig: Najsexi Bond!

Eva Green si milostnú scénu s Davidom pochvaľuje. Zobraziť galériu (9)
Eva Green si milostnú scénu s Davidom pochvaľuje.

LONDÝN - Výber Daniela Craiga do hlavnej úlohy novej bondovky spustil veľa kritiky na adresu tohto britského herca. Jeho dievčatá ho však podržali.

Podľa filmových partneriek najnovšieho agenta 007 je totiž nový Bond najsexi agentom v histórii tejto filmovej série. Len jeho vlastná priateľka ho využíva na nosenie igelitiek...

„Za techniku by som mu dala najmenej 9,5 bodu z desiatich. Z jeho bozkov usudzujem, že by bol výborným milencom. Jemný, ale nie príliš,“ uviedla jeho filmová partnerka Caterina Murino (32) pre britský Daily Mail. Talianska herečka, ktorá si vo filme zahrala Solange, manželku zloducha Dimitriosa, dodala: „Škoda, že vo filme s ním mám len jednu erotickú scénu.“

Francúzska herečka Eva Green (26) má s Danielom vo filme tiež jednu posteľnú scénu. „U mňa tiež prešiel testom,“ zhrnula svoje zážitky z objatia nového superagenta.

Len tretia Bondova filmová partnerka, bosnianka Ivana Miličevič (32), sa scény telo na telo nedočkala. „A to ma ešte stále hnevá,“ uviedla pre denník.

Hercova japonská priateľka Satsuki Mitchell však na Danielovi oceňuje asi iné prednosti. Ako totiž vidieť na obrázku, na nákupoch sa slávny agent osvedčil aj na obyčajné nosenie igelitiek so zeleninou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu