Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Sex s Bradom bol o ničom!

Brad Pitt vraj nie je v posteli ktoviečo Zobraziť galériu (2)
Brad Pitt vraj nie je v posteli ktoviečo

LOS ANGELES - Keď začnú rozprávať hollywoodske prostitútky, trasú sa všetky hviezdy! Chcete vedieť, aký penis má Brad Pitt? Žiadny problém.

Modrooká blondína Olivia poslúžila okrem partnerovi Angeliny Jolie aj mnohým ďalším filmovým krásavcom. Vo svojej knihe Balenie prezrádza naozaj pikantné detaily o svojich hviezdnych klientoch.

Trojka s Nicholsonom
Sukničkár Jack Nicholson sa nevyhol posteli exkluzívnej prostitútky. Verný svojej povesti nenásytného milovníka si priviedol aj kamarátku. Nasledoval sex v trojke, pri ktorom bolo všetko dovolené. „Bola s ním veľká zábava,“ spomína Olivia. Jack bol v každom smere veľkorysý. Za noc jej zaplatil tisíc dolárov.

Telocvik s Van Dammom
Akčný hrdina Jean- Claude Van Damme rád posilňuje aj v posteli. „Bolo to ako v cirkuse,“ opisuje sex s ním Olivia a pridáva naozaj pikantný detail: „Boli s nami viaceré ženy a muži. Van Damme to robil so všetkými, na pohlaví mu nezáležalo.“

Sex s Bradom bol
Zobraziť galériu (2)
Schwarzenegger je skvelý!
Rakúsky svalnáč Arnold Schwarzenegger Oliviu v posteli oslnil oveľa viac ako Brad Pitt. „Mal úžasné telo. Bola to divoká a bláznivá noc.“ Olivia bola údajne z Arnieho taká nadšená, že s ním spala zadarmo - slabá útecha pre neskoršiu manželku kalifornského guvernéra Mariu Shriver.

Dvaja muži, jedna žena
Trojku si Olivia užila aj s hviezdou televízneho seriálu Priatelia - Mattom LeBlancom. Teraz to však pre zmenu boli dvaja muži a ona. „Matt je naozaj príjemný chlapík.“ Až na to, že sa seriálový Joey podľa nej posilnil ,,koksom“. „Som si istá, pretože hneď po tom si nemohol na nič spomenúť.“

Brad nie je žiadny romantik
Raz jej na mobil zavolal istý muž a objednal si ju do Malibu, kde ju čakal pred domom. Keď zbadala, o koho ide, takmer odpadla - sex s Pittom nenechá chladnou ani ľahkú ženu. Samotný akt však už nebol taký vzrušujúci: „Bol to obchod, žiadna romantika. Úplne obyčajný sex, ktorý trval len chvíľu.“ Brad jej hneď po tom do ruky vtlačil 500 dolárov a posadil ju do taxi. A ten penis? „Nie je malý, ale ani nadpriemerne veľký. Zvláštny je len jeho tvar, je totiž dosť špicatý,“ prezrádza Olivia tajomstvo Bradových nohavíc.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu