Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Harryho priateľka Chelsy perlila

Chelsy Davy
Chelsy Davy

LONDÝN - Britský princ Harry (22) má svojský zmysel pre humor. Rovnako aj jeho priateľka Chelsy Davy. A tak nečudo, že títo dvaja si povymýšľali už všeličo.

Harry sa na vtipných bonmotoch Chelsy nasmial toľkokrát, že ju prirovnal k americkému prezidentovi Georgeovi Bushovi. Hoci Chelsy táto pocta príliš neteší, princ si dokonca zadovážil portrét prvého muža USA. George W. Bush je známy svojimi vtipnými výrokmi, takzvanými „bushizmami“, ktoré vyplynuli z nevedomosti alebo náhodou. Rovnaká je aj 21-ročná Juhoafričanka Chelsy, ktorá svojich priateľov dostala takmer do hrobu vďaka smiechu. Nedávno sa na párty úprimne začudovala nad tým, že mamuty už neexistujú, a potom sa opýtala, prečo bizóny nejedia jelene, keď sú hladné... Takéto jej hlášky nazval Harry „chelsyzmy“ a vyhlásil, že Chelsy perlí ako Bush, „je však oveľa krajšia“.

Aj preto si na stenu zavesil plagát s Bushom, aby mu jeho milovanú stále pripomínal. Medzi priateľmi sa Chelsy zaskvela aj svojimi vodičskými schopnosťami. „Počas jedného roku nabúra Chelsy aspoň štyrikrát,“ prezradil jej brat Shaun z Kapského Mesta. „Vždy potom zavolá mne a Harrymu, a tvrdí, že to nebola jej vina. Myslí si, že projektanti mesta hýbu stĺpmi a lampami, len aby havarovala,“ dodáva so smiechom Shaun. Hoci Chelsy je svojská, Harry ju zbožňuje. Aj preto, že majú rovnaký humor...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu