Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Notorický závislák Charlie Sheen chce odučiť ľudí fajčiť!

Charlie Sheen Zobraziť galériu (5)
Charlie Sheen

NEW YORK - Do ďalšieho podnikateľského kútika vstúpil americký herec Charlie Sheen, ktorý sa predstavil ako nová tvár elektronickej cigarety nazvanej príhodne NicoSheen.

Ako dnes napísal Hollywood Reporter, Sheen je tiež jedným zo spoločníkov spoločnosti E-Cigarette, ktorá o svojich výrobkoch tvrdí, že pomôžu fajčiarom zbaviť sa nadobro nikotínového zlozvyku.

Elektronické cigarety sa tak stali ďalším z produktov, na ktorých propagáciu sa problémami zmietaná bývalá hviezda seriálu Dva a pol chlapa upísala. V poslednej dobe Sheen podpísal okrem iného zmluvy na komiksy, energetický nápoj či vlastný rad tovarov s typickými frázami, v ktorej nebudú chýbať tričká ani hrnčeky.

Sheen v súčasnosti vystupuje so svojou show Violent Torpedo of Truth Tour a podľa denníka Daily Mail sa už na pódiu objavil s elektronickou cigaretou v ruke, z ktorej okázalo poťahoval. Ako sa ale zdá, zatiaľ táto novinka na neho príliš nefunguje. Už po chvíli ho videli, ako si odskočil do zákulisia zapáliť naozajstnú cigaretu, dodal Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu